Cand vine vorba despre sanatate, oamenii sunt sceptici la serviciile si produsele disponibile online, mai ales ca si costurile pentru acestea sunt adesea unele mari. Motiv pentru care multi dintre ei prefera sa caute magazine online de unde sa isi poata achizitiona dispozitivul sau aparatura medicala de care au nevoie.

Numai ca este deja cunoscut ca internetul ofera o gama vasta de servicii si produse, cu preturi dintre cele mai variate, astfel ca pot gasi produsele de care au nevoie la un pret avantajos. Chiar si un fotoliu rulant poate fi cumparat online, daca se gaseste un distribuitor autorizat si profesionist.

In plus, alegerea acestuia se poate face mult mai usor deoarece pot fi analizate mai bine si mai atent accesoriile si caracteristicile acestora, pentru a-l putea alege pe cel potrivit nevoilor si dorintelor utilizatorului. Un distribuitor de tehnica medicala unde pot fi gasite numeroase modele si tipuri de fotolii rulante si alte dispozitive ortopedice este magazinul online TesaMedical.ro, unde cele mai populare astfel de produse sunt:

  1. Fotoliu rulant din otel, pliabil

Fotoliul rulant din otel este modelul clasic de scaun cu rotile, care poate fi folosit deopotriva de persoanele care se confrunta cu dificultati locomotorii definitiv sau temporar, chiar si in stadii mai avansate de handicap. Faptul ca acesta este pliabil ofera o mai mare libertate de miscare utilizatorilor sai, deoarece poate fi luat si in mijloace de transport.

Fotoliu rulant | scaun wc | TesaMedical.ro

Fotoliu rulant

  1. Fotoliu rulant cu scaun wc

In schimb, fotoliul rulant cu scaun wc este destinat in special persoanelor cu un grad avansat de handicap, care sunt imobilizate aproape complet si au nevoie de ajutor chiar si pentru cele mai banale actiuni pe care le desfasoara un om. De asemenea, persoanele in varsta, care au nevoie de supraveghere constanta sunt o alta categorie de pacienti carora le poate fi util un astfel de dispozitiv de reabilitare.

  1. Scaun cu rotile electric

Un alt tip de fotoliu rulant util persoanelor cu un handicap locomotor si chiar cele care nu se pot misca aproape deloc este scaunul cu rotile electric, ce se actioneaza prin simpla apasare a unui buton.