Oferta pe care un anticariat online o pune la dispozitie este diversa si garanteaza confortul cumparatorului. Cumparaturile online sunt cel mai accesibile pentru oameni, avand in vedere ca pot fi efectuate din confortul casei, in orice moment al zilei.

Indiferent de orasul in care se afla, pasionatii de citit pot accesa site-ul PrintreCarti.ro pentru comenzi. Specialistii livreaza cartile in toata tara sau ofera posibilitatea ridicarii de la sediu. Pe site se gasesc atat carti vechi, cat si noi, la preturi accesibile, din toate domeniile.

Chiar daca majoritatea cartilor sunt vechi, specialistii le lanseaza la vanzare doar dupa ce se asigura ca se afla intr-o stare buna. Daca exista carti speciale cu mici defecte, se va mentiona in descrieri.

De ce este un anticariat online cea mai buna optiune pentru iubitorii de carti

Anticariat online | Anticariat de Carti Online | PrintreCarti.ro

anticariat online

Principalele 4 avantaje oferite de un anticariat online iubitorilor de carti sunt urmatoarele:

1. Oferta variata

Anticariatul Printre Carti dispune de o oferta ce cuprinde peste 70.000 de carti din toate domeniile. Specialistii au cuprins in oferta o multime de titluri, indiferent de editura sau autor. Pentru a satisface cererea tuturor pasionatilor de citit, ei pun la dispozitie atat carti aparute inainte de 1900, cat si in 2021.

2. Preturi accesibile

Anticariatul este o alternativa a librariei, ce pune la dispozitie preturi mult mai accesibile. Daca o carte este vanduta intr-o librarie populara din Bucuresti pentru un pret mai mare, cititorii pot gasi acelasi exemplar in anticariat, cu pret redus. Mai mult, anticariatul organizeaza perioade de reduceri frecvent, de pana la 20-40%, in functie de valoarea comenzii.

3. Contribuie la recircularea cartilor

Oferta anticariatului este alcatuita din carti cumparate de la alti cititori. Cei ce cumpara mai departe de la un Anticariat de Carti Online contribuie la procesul benefic de recirculare a cartilor. Cu cat cartile recircula in mana cititorilor, cu atat se va reduce numarul de exemplare tiparite.

4. Carti rare, doar la un anticariat

Cartile rare nu sunt neaparat vechi, insa au o insemnatate aparte pentru cititori. Acestea fie nu se mai tiparesc in prezent, fie contin anumite semne speciale din partea autorilor – caracteristici pe care pasionatii le cauta si le apreciaza.