Clientii anticariatelor care isi promoveaza activitatea prin intermediul anunturilor de tipul “cumpar carti la kilogram” stiu deja cate beneficii pot obtine daca le dau curs. In plus, tot mai multe persoane sunt interesate de aceste anunturi, fie din curiozitate, fie din cauza ca au prea multe carti in biblioteca si au nevoie de mai mult spatiu.

Tocmai de aceea, anticarii de la Anticariat-Carti.com au ales sa le expuna persoanelor care inca sunt sceptice in ceea ce priveste aceasta activitate, care sunt principalele motive pentru care merita sa raspunda pozitiv acestora:

1. Obtinerea unei sume de bani usor

Indiferent daca au nevoie urgenta de o suma de bani ori doar au in biblioteca un anumit numar de carti pe care nu si le mai doresc, in schimbul acestora pasionatii de lectura pot obtine, intr-un mod foarte usor, o anumita suma de bani. In functie de numarul de volume oferite spre vanzare si de vechimea sau raritate, aceasta suma poate fi mai mare sau mai modesta.

2. Mai mult spatiu

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii aleg sa isi vanda cartile este nevoia de mai mult spatiu. Chiar daca este vorba de mai mult spatiu in propria biblioteca sau in intreaga casa, aceasta reprezinta cea mai profitabila solutie de a-l obtine. In plus si cartile ajung in mainile sigure ale altor pasionati de lectura si carti.

Cumpar carti la kilogram | cumpar carti de orice fel | Anticariat-Carti.com

cumpar carti la kilogram

3. Nu exista conditionari in ceea ce priveste cartile vandute

Anunturile publicate de anticariate pot suna si sub alta forma, de exemplu “cumpar carti de orice fel”. Prin urmare, acestea accepta sa cumpere orice fel de carte, din orice domeniu, indiferent de vechimea acesteia. Totodata, vanzatorii nu sunt conditionati nici de numarul cartilor pe care le pot vinde, anticariatul cumparand la fel 10 sau 100 de carti. De aceea, printre clientii acestuia se regasesc chiar si depozite de carte, editurii sau tipografii.

4. Nu necesita nici un efort

Tot ce are de facut vânzătorul este sa anunțe ca are cărți de vanzare, iar o echipa a anticariatului va merge la adresa indicată de acesta, va evalua și va ridica volumele gratuit.