O canapea extensibila este mai mult decat o simpla canapea, este o combinatie intre o canapea si un pat confortabil, atat pentru membrii familiei, cat si pentru invitati. Canapeaua extensibila, asadar, trebuie sa indeplineasca atat functiile unei canapele obisnuite, cat si functiile unui pat. Aceasta va influenta pentru mult timp confortul, aspectul estetic al casei, cat si modul in care membrii familiei se vor odihni.

Faptul ca o canapea extensibila se poate transforma si in pat este un avantaj extraordinar, dar in acelasi timp responsabilizeaza clientii sa se documenteze in mod serios pentru a alege un produs de buna calitate. Concret, canapea extensibila poate fi utilizata atat pentru a acoperi nevoile obisnuite pe timpul zilei, cat si atunci cand este necesar un pat in plus, fiind ideala pentru a rezolva problema dormitului si lipsa spatiului.

Cum alegi o canapea extensibila potrivita

Pentru a alege din oferta de canapele ieftine, de la Casa Eduard, o canapea extensibila potrivita pentru living, dormitor sau pentru casa in general, se va tine cont de foarte multe criterii pe care clientii nu trebuie sa le scape din vedere. Contrar, alegerea se poate dovedi una gresita. Asadar, cele mai importante criterii de alegere a unei canapele extensibile sunt:

  • dimensiunile canapelei extensibile trebuie sa se potriveasca in dimensiunea camerei in care este amplasata, fara a genera lipsa de spatiu. O canapea extensibila prea mare nu este recomandata intr-un living mic, deoarece nu va ramane suficient spatiu in camera

  • forma canapelei extensibile. Forma canapelei se va alege in functie de gusturile fiecarui client. Exista pe piata atat canapele modulare, rectangulare, in stil englezesc sau frantuzesc, cat si coltare extensibile extraordinare pentru a intruni toate cerintele si exigentele clientilor, pe care le puteti gasi pe site-ul CasaEduard.ro

  • sistem de extensie – acest criteriu este foarte important in alegerea canapelei extensibile. Se recomanda ca sistemul de extensie sa fie unul foarte simplu de utilizat, practic si comod. Exista sisteme extensibile relaxa, cu cadre metalice si bride elastice, precum si sisteme extensibile ale canapelelor cu cadre metalice tip lift sau sisteme extensibile Nova.

Canapea extensibila | canapele ieftine | CasaEduard.ro

canapea extensibila

Nu in ultimul rand, in alegerea unei canapele extensibile, decizia clientilor este influentata si de tipul de sezut, umplutura pernelor si materialul exterior, precum si de spatiul de depozitare in care pot fi amplasate lenjeriile de pat, pernele si pilotele, iar garantia de la producator trebuie sa fie de minim doi ani.