Se intampla uneori sa existe o nevoie stringenta de bani, din diverse motive, iar in aceste situatii este o idee buna sa fie contactate anticariate care cumpara carti. Un exemplu de practici corecte in acest sens este si Cumpar Carti – un serviciu oferit de profesionisti cu experienta de peste 12 ani in domeniu, care le ofera oamenilor posibilitatea de a face rost rapid de sume importante de bani.

Vanzarea titlurilor unor anticariate care cumpara carti se realizeaza fara efort

De cele mai multe ori, oamenii renunta la ideea de a isi vinde cartile catre anticariate, din cauza efortului pe care l-ar presupune aceasta activitate: gasirea anticariatului care sa le faca o oferta corecta si avantajoasa, transportul cartilor pana la anticariat, evaluarea titlurilor etc.

Din fericire, cei de la Cumpar Carti elimina toate aceste eforturi suplimentare de pe lista celor care doresc sa isi vanda cartile. Expertii se ocupa de tot procesul, de la A la Z. Asadar, vanzatorul cartilor trebuie doar sa acceseze pagina CumparCarti.ro pentru a obtine datele de contact ale cumparatorilor de carti vechi. Dupa stabilirea unei intalniri, evaluatorii se deplaseaza direct la domiciliul clientilor, verifica volumele de vanzare si fac o oferta de pret. Ulterior, banii sunt achitati pe loc, iar cartile pleaca din biblioteca in acelasi moment. Totul se desfasoara rapid si simplu, fara a fi nevoie ca persoana care isi vinde cartile sa paraseasca locuinta.

Cumpar carti vechi | anticariate care cumpara carti | CumparCarti.ro

anticariate care cumpara carti

Ce fel de carti pot fi vandute din biblioteca?

Cumpar carti vechi” este anuntul pe care il dau specialistii care se ocupa cu achizitionarea si revanzarea cartilor. Asadar, indiferent de titlu, domeniu si anul aparitiei, absolut toate cartile din biblioteca pot fi vandute fara probleme. Singura conditie care se aplica este faptul ca volumele trebuie sa se afle in stare buna, pentru ca si alte persoane sa le poata citi.

Carti de beletristica, romane politiste, carti tehnice, manuale si dictionare, volume de poezii, biografii, monografii, carti pentru copii, romane de dragoste, carti de psihologie si dezvoltare personala, carti scrise de autori romani sau straini, carti provenite din colectiile ziarelor (Jurnalul National, Adevarul etc.), carti de bucate sau carti bisericesti – toate acestea, dar si multe altele, pot fi vandute celor care achizitioneaza carti vechi.