Companiile aflate in cautarea unei solutii prin care sa isi sporeasca vanzarile au acum posibilitatea de a apela la AttoSoft de gestiune in vederea obtinerii unui program de distributie. Este vorba despre soft-uri moderne si eficiente, datorita carora angajatii din multinationale se pot ocupa mult mai usor si mai repede de tot ce inseamna procesarea comenzilor, modificarea sau anularea lor.

In randurile de mai jos, oamenii de afaceri pot descoperi cateva dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stie despre programele pe care le au la dispozitie!

Cate persoane pot folosi in acelasi timp programele de la AttoSoft de gestiune?

Pentru inceput, important de mentionat este faptul ca sistemele de distributie pot fi concepute astfel incat sa fie folosite de cat mai multe persoane. De exemplu, aceste programe pot fi utilizate concomitent de la cateva zeci de persoane si pana la cateva mii, in functie de modul in care sunt setate. Este vorba despre o solutie excelenta mai ales pentru firmele care au nenumarate sedii, fiecare intr-un oras diferit.

Programele de distributie, simplu de utilizat

Un alt element esential referitor la soft-urile moderne este acela ca sunt simplu de invatat. Este suficient ca personalului sa i se faca un training in care sa i se arate principalele functii disponibil in program. Ulterior, oamenii vor avea acces la o platforma rapida si simplu de folosit, in care comenzile sunt intuitive.

AttoSoft de gestiune | AttoSoft.ro

AttoSoft de gestiune

Raporte usor de generat

Cu ajutorul tranzactiilor potrivite, oricine poate genera rapoarte de diferite tipuri cu ajutorul programelor de la AttoSoft de gestiune. De exemplu, atunci cand managerii vor sa stie cate comenzi au fost procesate intr-o anumita perioada de timp, care sunt incasarile pe care le-au obtinute, dar si care au fost cele mai comandate produse, tot ce trebuie sa faca este sa scoata din sistem informatiile de care au nevoie.

Apeland la AttoSoft.ro, toti oamenii de afaceri isi pot usura activitatea si, in acelasi timp se pot bucura de experiente cat mai usoare din punct de vedere al business-ului. Programele moderne sunt excelente pentru a fi folosite pe termen lung!