Intotdeauna genele lungi vor scoate in evidenta ochii, indiferent de culoare si vor garanta o privire seducatoare, motiv pentru care doamnele si domnisoarele apeleaza la tehnica de aplicarea genelor fir cu fir. Aceasta metoda a aparut ca urmare a dorintei de a petrece mai putin timp in fata oglinzii alocat machiajului si pentru a scoate in evidenta trasaturile definitorii ale fetei.

Avantajele genelor fir cu fir

Aceasta metoda garanteaza economisirea timpului pe care fetele il petrec pentru a se machia si totodata economisirea de bani pentru produsele de alungire a genelor. Ochii vor fi conturati si culoarea lor va fi scoasa in evidenta in orice moment al zilei. Adezivul folosit pentru lipirea genelor nu provoaca alergii si iritatii, deci si persoanele cu ochi sensibili se pot bucura de genele fir cu fir.

Genele rezista pana la patru saptamani, iar aspectul pe care il ofera va determina fetele sa renunte deseori la machiaj. Dupa aceasta perioada, genele au nevoie de intretinere pentru ca adezivul isi pierde din rezistenta.

Daca au trecut 6-8 luni de cand o persoana poarta extensii de gene, acesteia i se va recomanda sa faca o scurta pauza. Extensiile de gene si aplicarea de extensii pentru par sunt cele mai cerute servicii in cadrul saloanelor, deoarece odata cu alegerea acestora, doamnele si domnisoarele scutesc mult timp pe care l-ar fi petrecut in oglinda fie pentru a se machia, fie pentru a se coafa.

Aplicarea de extensii pentru par | Aplicarea genelor fir cu fir | JoyaSalon.ro

aplicarea de extensii pentru par

Dezavantajele extensiilor de gene fir cu fir

Dezavantajele apar doar daca persoanele care aplica genele nu sunt instruite si nu folosesc produse de calitate. Daca acestea nu sunt aplicate corect, pot provoca iritatii si pot fi incomode. Este nevoie de un tehnician bun, pentru ca aplicarea incorecta in repetate randuri poate duce inclusiv la ruperea genelor naturale.

Printre altele, profesionistii de la JoyaSalon.ro asigura servicii de aplicare a genelor fir cu fir, efectuate de profesionisti care folosesc numai produse de calitate pentru a oferi clientelor rezultatele dorite intr-o singura sedinta. Acestea nu vor mai fi nevoite sa poarte mascara si se vor bucura de gene lungi si dese.