Este posibil ca laptopurile si calculatoarele sa para usor de actualizat, dar este foarte usor sa alegeti upgrade-uri gresite. Pe de alta parte ati putea primi sfatul sa mai adaugati putin memorie RAM si un procesor mai rapid si totul va fi bine pentru urmatorii ani. Poate asa va fi sau poate nu va exista niciun efect vizibil. Ideea este ca fiecare upgrade este diferit, astfel incat putina cunoastere si planificare va pot asigura ca totul se desfasoara fara probleme.

Inainte de a face un upgrade, trebuie sa va ganditi bine la ceea ce doriti sa obtineti. Daca aveti doar o vaga idee despre faptul ca doriti sa mariti viteza calculatorului, exista sanse sa terminati operatiunea cu dezamagiri.

Procesoarele, memoria, spatiul de stocare si actualizarile placii video sau grafice, toate pot sa faca PC-ul mai rapid sau cel putin sa para mai rapid, dar acestea nu pot fi alese la intamplare doar presupunand ca veti obtine efectul dorit. Este necesar sa determinati exact care este problema pentru a o putea aborda eficient. Cu toate acestea, exista unele upgrade-uri care merita facute indiferent de situatie. De exemplu, mai multa memorie RAM este mai buna decat mai putina, cel putin pana la un punct.

Inainte de toate, o buna curatare poate revitaliza un calculator care inceput sa ruleze incet si sa aiba probleme. Actualizarea sistemului de operare si a driverelor, eliminarea programelor nedorite si stergerea fisierelor invechite pot ajuta la fel de mult ca si optiunile de actualizare din Windows.

Odata clarificată problema, trebuie sa gasiti solutia potrivita. Cele patru parti care trebuie luate in considerare pentru actualizari sunt RAM, hard disk, procesor si placa grafica. RAM ar putea ajuta in cazul in care comutarea intre diferite programe este lenta sau exista decalaje la deschidere. Actualizarea unitatii hard disk ar putea ajuta daca incarcarea jocurilor si a aplicatiilor este foarte lenta sau daca dureaza foarte mult timp salvarea fisierelor mari. Procesorul ar necesita imbunatatiri daca fisierele video sau audio ruleaza lent sau exista performante reduse la realizarea sarcinilor.

Calculatoare second hand | calculator-ieftin.ro

calculatoare second hand

Daca ati facut toate demersurile si situatia nu se schimba prea mult, probabil nu ar strica sa va orientati catre achizitia de calculatoare refurbished, second hand sau noi. Puteti gasi calculatoare second hand de buna calitate accesand Calculator-ieftin.ro!