Botoxul pentru par este un tratament cosmetic conceput pentru a spori rezistenta si aspectul uniform al parului. Femeile care aleg acest tratament se confrunta, de obicei, cu un par uscat si greu de tinut sub control.

Pentru a intelege mai bine efectul botoxului asupra parului, este bine sa aveti cateva informatii tehnice despre acesta. Botoxul este un compus obtinut din toxina botulinica, o substanta despre care se stie ca provoaca paralizie musculara. In timp ce aceasta poate fi toxica in cantitati mari, poate avea scopuri benefice daca este folosita in cantitati mici. Unul dintre aceste scopuri este cel cosmetic, iar parul poate deveni mai frumos sub actiunea botoxului.

Aplicatiile topice ale produselor de par ce contin botox sunt, de obicei, recomandate persoanelor care au par fragil, deteriorat sau uscat. Persoanele al caror par a fost afectat de caldura si decolorare pot beneficia, de asemenea, de tratamente de netezire si intarire a parului cu produse pe baza de botox.

Majoritatea specialistilor nu recomanda aplicarea de tratament de par cu botox mai mult de trei pana la patru ori pe an, iar acesta ar putea fi unul dintre aspectele negative ale tratamentului, insa siguranta primeaza. In caz contrar, poate aparea subtierea si ruperea parului. Un alt inconvenient ar putea fi legat de pretul tratamentului care, de cele mai multe ori, este ridicat si accesibil numai unei anumite categorii de femei.

Cu toate acestea, botoxul este doar unul din multele tratamente disponibile pentru persoanele care doresc o imbunatatire a aspectului parului. Expertii in domeniul frumusetii considera ca tratamentele de par cu keratina sunt similare botoxului in ceea ce priveste efectele.

Extensii de par cu keratina | tratament de par cu botox | freestylebeauty.ro

extensii de par cu keratina

Daca nu doriti sa apelati la tratamente de par din diverse motive, dar doriti un par frumos si sanatos, puteti solicita aplicarea de extensii de par cu keratina. Mai mult, se spune ca frumusetea vine din interior, deci puteti controla sanatatea si aspectul parului consumand alimente naturale si proaspete, mentinandu-va corpul hidratat si ferindu-va de stres. In acest caz rezultatele nu sunt imediate, insa durabilitatea este cea care conteaza cu adevarat.

Puteti solicita informatii suplimentare specialistilor Free Style Beauty si, de asemenea, puteti face programari la tratamente de orice timp accesand freestylebeauty.ro!