Cantarele electronice comerciale sunt folosite pentru a calcula pretul unui articol in functie de greutatea acestuia. Dispozitivele se regasesc in magazinele alimentare, in piete, in patiserii, restaurante sau cofetarii, marele avantaj pe care il ofera comerciantilor este ca permit clientilor sa isi cantareasca singuri produsele eficientizand astfel activitatea angajatilor.

Modalitatea de functionare a cantarelor electronice comerciale

Prima parte, cea de detectare are o colectie de senzori care masoara greutatea si o transforma in forma electronica pentru procesare. Partea a doua presupune procesarea informatiilor primite sub forma de semnal si pe care le afiseaza pe LCD pentru citire.

Senzorii utilizati pentru masurare sunt cunoscuti sub numele de celule de sarcina. Practic, o celula de sarcina actioneaza ca un traductor, ceea ce inseamna ca transforma o forma de energie intr-un semnal electric.

Cantare electronice comerciale | Soft de retail | CaseDeMarcat.eu

cantare electronice comerciale

Este important ca aceste cantare sa fie calibrate inainte de utilizare. Din cauza unicitatii componentele folosite in compozitia lor, calibrarea este un pas esential pentru o citire cat mai precisa. Omiterea acestui pas important poate genera date eronate.

Cele mai importante caracteristici

Unele dintre cele mai avantajoase produse din punct de vedere al raportului calitate – pret pot fi achizitionate direct de pe CaseDeMarcat.eu, un magazin online specializat si acreditat in echipamente si dispozitive pentru zonele de retail si restaurante.

In functie de producator, model sau capacitatea de cantarire, aceste dispozitive au, in mare, aceleasi proprietati: un consum mic de energie; posibilitatea testarii si programarii unui numar suficient de mare de articole; o interfata prietenoasa fiind usor de folosit; precum si o tastatura si carcasa rezistente la stropirea cu lichide.

Dincolo de cantare, antreprenorii pot achizitiona si diverse software-uri cu ajutorul carora isi pot gestiona mult mai simplu si mult mai eficient afacerile. Administrarea unui business de succes implica multa munca, multa implicare si multa pasiune.

Calitatea este cuvantul de ordine nu doar in raport cu clientii, ci si in modalitatea de administrare. Spre exemplu, un soft de retail este compus din 2 module diferite (vanzari si gestiune) ce pot fi cumparate atat separat, cat si impreuna. Implementarea acestui program ajuta nu doar la cresterea eficientei angajatilor, ci si fidelizarea clientilor, rezultatele vazandu-se in vanzari.