Caracteristici si functii utile ale unui tensiometru

Cand vorbesc despre tensiune arteriala, specialistii se refera la presiunea exercitata de coloana de sange asupra peretelui vascular in timpul contractiei si relaxarii ritmice a inimii.

Daca urmati un tratament pentru a tine sub control tensiunea arteriala, cu siguranta medicul v-a sugerat sa achizitionati un tensiometru pentru a putea monitoriza tensiunea la domiciliu. Nimic complicat, insa o verificare rapida dezvaluie ca exista sute de modele diferite de tensiometre, unele chiar care se pot sincroniza cu telefonul mobil. Iata cateva idei in a alege un tensiometru:

Marimea mansetei este cea mai importanta caracteristica de verificat atunci cand alegeti un tensiometru. Aceasta se refera la circumferinta bratului, iar o manseta care nu se potriveste corect pe brat va putea oferi valori inexacte ale tensiunii. Puteti cumpara tensiometre de oriunde doriti, insa acordati atentie dimensiunii mansetei, ba mai mult, incercati sa alegeti unul cu manseta reglabila.

Toate tensiometrele masoara acelasi lucru la fel de precis. Uitati de cele carora li se face prea multa reclama, deoarece sunt cele mai scumpe dispozitive pentru care platiti brandul. Sigur, acestea promit conectivitate Bluetooth, stocarea informatiilor in Cloud sau sincronizarea cu smartphone-ul. Desi sunt functii interesante, nu aveti nevoie de ele, ci doar de citirea corecta a informatiilor oferite de inima! Anumite aplicatii si functii sustin ca masoara tensiunea arteriala prin viteza pulsului, insa acestea se pot dovedi a fi inexacte, iar orice persoana care are probleme cardiace are nevoie de informatii cat mai precise!

Aparatele de masurare a tensiunii arteriale pot fi achizitionate din orice magazin de tehnica medicala sau farmacie. Daca nu dispuneti de prea mult timp pentru a cauta cea mai buna oferta, puteti accesa ceriu.ro si veti descoperi o gama larga de tensiometre, dar si alte dispozitive utile, la preturi foarte bune. Este foarte simplu sa plasati o comanda ferma, iar in cateva zile produsul dorit va ajunge la adresa mentionata.

Tensiometre | trotinete pentru copii | ceriu.ro

tensiometre

Din magaziunul Ceriu nu puteti cumpara doar dispozitive medicale, ci si trotinete pentru copii, jucarii, electrocasnice, produse software, cosmetice, jocuri, accesorii pentru sport, casa, gradina. Produsele sunt de calitate, au preturi corecte, iar ce conteaza cel mai mult, ajung imediat la destinatie!