Sunt cititori care prefera cartile de dragoste, cititori care se orienteaza catre cartile de aventura sau catre cartile fantasy, dar si persoane care prefera carti de citit din domeniul horror si macabru. Acesti cititori au nevoie de mai multa adrenalina in viata lor, au nevoie de povesti care sa le ridice tensiunea, care sa ii tina treji toata noaptea, sa le puna imaginatia si inteligenta la contributie. Cartile horror pot fi cumparate pentru un pret foarte avantajos din oferta anticariatului online PrintreCarti.ro.

Ce carti de citit macabre sunt recomandate de specialisti?

Din oferta cunoscutului anticariat Printre Carti nu lipsesc cartile din domeniul horror, carti cu fantome, stafii, cu obiecte care prind viata, cu psihopati, demoni sau creaturi care provoaca cosmaruri. Sentimentul de teama inspirat de aceste povesti este preferat de catre cei care sunt in cautare de senzatii tari, insa nu vor sa vada scenele grotesti cu sange din filmele Horror.

Cartea Colectionarul, scrisa de Fowles este inclusa in acest domeniu, al macabrului, este mai mult una metaforica, insa cu siguranta cititorul se va confrunta cu senzatii de sufocare si de oprire a respiratiei in timp ce le citeste. De asemenea, cititorii dornici de senzatii tari pot opta si pentru romanele scrise de Stephen King care vorbesc despre frica in sine, despre teritorii blestemate, despre personaje psihopate. Cel mai cunoscut roman al lui Stephen King este Shining, cu o ecranizare spectaculoasa, dar si Talismanul, Christine, Carrie, Casa intunericului, iar lista poate continua.

Carti de citit | anticariat Printre Carti | PrintreCarti.ro

anticariat Printre Carti

Cand vine vorba despre personaje psihotice, nimic nu zugraveste mai bine aceasta stare decat American Psycho, un roman de Bret Easton Ellis, in care violenta personajului si descrierile tulburatoare ale acestuia, dar si ale societatii consumeriste redata in mod veridic de autor sunt extrem de apreciate de catre cititori.

Nu in ultimul rand, pasionatii de horror dar si de literatura romaneasca ar trebui sa citeasca Domnisoara Christina de Mircea Eliade, povestea unui conac boieresc bantuit de o strigoaica, pe care citindu-l, cititorii vor simti teama in suflet o data cu invazia spiritelor in pagina.