Scopul acestui articol este de a recomanda doua carti despre cresterea personala in sensul realizarii planurilor proprii si al imbunatatirii situatiei financiare. Pentru ca este adevarat ca banii nu pot aduce fericirea, dar, in practica, ajuta semnificativ la atingerea obiectivelor.

Doua carti cumparate cu bani putini din anticariat, care pot sa le aduca resurse importante cititorilor

The Dead End, Seth Godin

O carte cu un titlu sugestiv. Potrivit lui Godin, „a fi subiect de studiu si de reflectie sunt, de fapt, acele situatii in care ceea ce ne inconjoara incepe sa ne strambe, dar nu reusim sa intelegem cum sa rezolvam acest disconfort, aflandu-ne, tocmai, intr-o fundatura”. Godin isi invita cititorii sa incerce sa inteleaga daca aceasta constrangere pe care o simt este doar trecatoare sau este ceva iremediabil.

In primul caz, omul s-ar afla in ceea ce el numeste un „sant”, adica o situatie din care este posibil sa iasa facand un efort, un salt care sa il scoata din el si sa il duca dincolo. In cel de-al doilea caz, omul ar fi blocat in “fundatura”, pe care trebuie sa fie capabil sa o recunoasca si sa aiba curajul sa o paraseasca, pentru a-si canaliza resursele spre ceva mai fructuos. Scopul cartii este tocmai acela de a reflecta asupra acestor doua situatii diferite si de a invata cum sa faca distinctia intre ele, pentru a profita cat mai mult de viata.

The Dead End, scrisa de Seth Godin, poate fi cumparata cu putin noroc si din sectiunea de reduceri carti dintr-un anticariat, la un pret avantajos.

Reduceri carti dintr-un anticariat | carti ieftine online | PrintreCarti.ro

Reduceri carti dintr-un anticariat

Efectul compus. Impulsioneaza-ti venitul, viata si succesul, de Darren Hardy

De la editorul revistei americane „Success”, o revista despre afaceri si dezvoltare personala, aceasta carte se doreste a fi o sinteza a principiilor de baza care stau la baza succesului in afaceri si in relatii. In special, asa cum sugereaza si titlul, subliniaza cat de mult cantaresc deciziile mici asupra destinului uman, care, prin efectul lor compus, au puterea de a genera succesul. Hardy reuneste astfel in aceasta carte toata experienta pe care a dobandit-o in domeniu in calitate de mentor si pe cea a marilor oameni de succes pe care i-a intalnit de-a lungul carierei sale. Si „Efectul compus” face parte din oferta de carti ieftine online a unor anticariate.

PrintreCarti.ro este o solutie pentru cei care vor sa cumpere carti bune din mediul online!