Atunci cand vine vorba de urmarea unui tratament, indiferent ca este vorba de unul stomatologic sau de alta natura, principalele informatii pe care o persoana vrea sa le stie sunt legate de pret si de siguranta. Tratamentul trebuie sa fie accesibil pentru a nu-l pune intr-o situatia dificila din punct de vedere financiar si sigur, pentru a nu duce la alte complicatii.

Multi oameni viziteaza PlazaDent.ro, tocmai datorita acestui lucru. Aici, exista mai multe servicii de implantologie la care pacientii pot apela, in functie de nevoi si preferinte. Pentru unii, solutia pentru un zambet perfect poate sa fie implantul dentar Straumann, in timp ce pentru altii va fi mai potrivit implantul dentar Nobel.

Care sunt tipurile de implant dentar la care vei putea apela?

La Plaza Dent, clinica stomatologica din sector 6, serviciile de implantologie constau in tratament cu implant dentar Straumann, Dentium, Nobel, monoimplant Novodent si IBS. Fiecare dintre aceste variante vine cu un set de beneficii specifice, asa ca in timpul primului consult, pacientului i se va recomanda ce este mai potrivit pentru situatia in care se afla.

Clinica stomatologica din sector 6 | Implant dentar in Bucuresti | PlazaDent.ro

clinica stomatologica din sector 6

Persoanele care nu au suficient timp liber la dispozitie vor putea opta pentru serviciul de implant dentar intr-o zi. Acest tip de tratament se realizeaza cu ajutorul implantului Dentium, ale carui principale avantaje sunt puritatea titanului, posibilitatea de protezare si designul care asigura eficienta osteointegrarii. Tot aici exista si mai multe oferte din partea clinicii.

La ce trebuie sa ai grija dupa ce urmezi tratamentul cu implant dentar?

Pacientilor care au urmat tratamentul cu implant dentar in Bucuresti, la clinica Plaza Dent, li se recomanda sa aiba grija la cateva aspecte in perioada imediat urmatoare. Cele mai importante dintre acestea sunt igiena dentara cat mai buna, respectarea indicatiilor primite de la medicul dentist si prezentarea la un control la maxim 6 luni dupa tratament.

Prin urmare, daca pacientul apeleaza la un medic dentist cu pregatire si experienta in domeniu, nu va trebui sa-si faca griji in legatura cu tratamentul cu implant dentar. Atata timp cat are rabdare si respecta indicatiile primite, nu vor exista probleme.