Un soft de gestiune magazin reprezinta un sistem de evidenta din punct de vedere cantitativ si valoric al gestiunii de marfa, al materialelor, produselor finite, obiectelor de inventar si serviciilor societatii care aduce numeroase beneficii companiilor care opteaza pentru aceasta solutie. Un astfel de program oferit de specialistii Attosoft.ro are avantajul de a reduce capitalul blocat in stocuri, de a reduce costurile operationale si de a creste vanzarile, de a elimina erorile umane si de a creste viteza de lucru prin integrarea cu echipamente hardware.

Cum se utilizeaza un soft de gestiune magazin si care sunt caracteristicile acestuia

La fel ca si in cazul altor activitati, gestiunea are in spate o baza de date structurata pe mai multe planuri. In sistemul Attosoft Gestiune se lucreaza cu solduri, conturi, rulaje, iar baza de date se structureaza pe liste de produse, de servicii si de preturi, precum si date de identificare ale clientilor si furnizorilor si numarul, locatia si tipul gestiunilor.

Este foarte important ca datele din gestiune sa fie folosite la maxim, nu numai in scop contabil, de respectare a reglementarilor legale, ci si pentru a obtine rapoarte vitale pentru managementul companiei, pentru vizualizarea activitatii, in scop CRM, iar lista poate continua.

Cei care opteaza pentru un program de gestiune au posibilitatea de a participa in mod activ la activitatile specifice de ofertare, de aprovizionare si vanzari, cat si la urmarirea relatiilor financiare cu clientii si furnizorii, acest sistem acoperind integral aspectele activitatii de comert en-gros si en-detail sau prin agenti de vanzare.

Cu alte cuvinte, cu acelasi program se poate tine o evidenta a gestiunilor din magazin si de depozit. Softul de gestiune va permite inclusiv tinerea evidentei mai multor gestiuni in cadrul aceleiasi societati, va facilita centralizarea automata a stocurilor de la punctele de lucru si va permite inclusiv codificarea manuala sau cu generare automata a codului, inclusiv codurile de bara interne.

Soft de gestiune magazin | Attosoft Gestiune | Attosoft.ro

soft de gestiune magazin

In alta ordine de idei, un soft de gestiune stocheaza informatii despre loturi, serii produs, data de expirare sau de intrare, precum si despre alte aspecte importante. Totodata, se asigura evaluarea stocurilor prin doua unitati de masura in mod simultan si se permite tinerea evidentei ambalajelor, pieselor de schimb si obiectelor de inventar.

Nu in ultimul rand, printr-un soft de gestiune se pot crea noi rapoarte de catre utilizatori folosind interogarea structurata a bazei de date, dar se pot genera si documente de reglare de stoc, atat din punct de vedere cantitativ, cat si valoric.