Un cadru ortopedic, gasit pana nu demult exclusiv in spitale, in unitati de recuperare, in azile de batrani, acum este un dispozitiv ce se poate achizitiona si online, din oferta magazinului MagazinulOrtopedic.ro. Acest dispozitiv este de fapt un accesoriu ce ajuta persoanele aflate in imposibilitatea de a se misca normal sa se plimbe in interiorul locuintei fara a avea nevoie de ajutor din partea celor din jur sau a ingrijitorilor. De regula, un asemenea cadrul poate avea picioare prevazute cu amortizoare antiderapante sau cu rotile si se poate regla in functie de inaltimea pacientului.

Stabilitatea si siguranta pacientilor depinde de folosirea unui cadru ortopedic

Un cadru ortopedic este  utilizat de regula de pacientii care au nevoie de un sprijin solid pentru a-si recapata independenta si pentru a se deplasa mult mai rapid si fara ajutor in locuri in care nu ar fi putut ajunge fara sustinere. In plus, cadrul este recomandat persoanelor in varsta care nu se pot deplasa singure, celor care au probleme de echilibru si persoanelor care au nevoie de independenta sau au un handicap de mers.

Pe piata exista numeroase modele de cadre de mers, mult mai solide decat bastoanele clasice, ce asigura stabilitate, siguranta si sunt mult mai usor de manuit. In plus, acestea se adapteaza inaltimii si greutatii fiecarui individ in parte. Cadrele ortopedice pot fi de tip rolator, avand roti si frana de siguranta, dar si cosuri pentru depozitarea lucrurilor necesare sau a cumparaturilor.

Cadru ortopedic | MagazinulOrtopedic.ro

MagazinulOrtopedic.ro

In plus, cadrele ortopedice sunt menite sa ajute oamenii sa ajunga la destinatie fara ajutor, sa se descurce in casa si sa se adapteze situatiilor cotidiene. Acestea pot fi folosite nu numai in particular, ci si in spitale si in centre de ingrijire a pacientilor, deoarece ii ajuta sa isi recapete mai repede independenta.

Pretul pentru care sunt vandute aceste cadre ortopedice este cat se poate de accesibil si asigura tuturor pacientilor posibilitatea de a investi in sanatatea si in mobilitatea lor. Pe langa cadrele ortopedice, magazinul online ofera pacientilor posibilitatea de a cumpara scaune rulante, fotolii rulante, scaune WC de camera, precum si saltele antiescare si lista poate continua.