Casele de amanet sunt din ce in ce mai cautate si mai apreciate de catre persoanele care au nevoie urgenta de bani. Sunt anumite situatii neprevazute in care nevoia de a avea o suma de bani rapid pentru a iesi dintr-o problema uriasa este foarte mare, iar bancile se dovedesc complet ineficiente in acest sens.

La hqz.ro banii sunt obtinuti pe loc, iar bunurile amanetate sunt evaluate de un specialist care stabileste o suma cat mai corecta pentru ele, in asa fel incat persoana care apeleaza la casa de amanet sa nu se simta dezavantajata.

Casa de amanet – un anunt care atrage atentia

Sunt multe persoane care mostenesc de la rude si de la parinti bijuterii vechi, pe care nimeni nu le poarta, deoarece este posibil sa nu mai fie in trend sau sa nu fi trecut chiar bine de testul timpului. In momentul in care apare o problema, cutia cu bijuterii a bunicii se va dovedi solutia salvatoare.

Exista numeroase anunturi de tipul cumpar bijuterii vechi, de care aceste persoane pot profita la maximum. Bijuteriile pot fi selectate, iar cele care chiar sunt complet inutile si care nu au parasit cutia de bijuterii de foarte mult timp pot fi duse cu incredere la amanet. Este foarte posibil ca printre ele sa existe si bijuterii care sunt de colectie si pentru care se vor obtine sume mai mari.

In plus, avantajul este ca persona in cauza nu va pierde niciodata definitiv inelul de la bunica, pentru ca il poate recupera platind dobanda si suma imprumutata.

Cumpar mobilier vechi – o idee buna de valorificare a mobilei mostenite

De asemenea, anunturile de tipul cumpar mobilier vechi merita toata atentia din motive evidente. Sunt multe case lasate mostenire cu toata mobila in ele. Chiar daca este interesanta si plina de briz briz-uri, bine conservata si in stare perfecta, aceasta mobila este, de cele mai multe ori, masiva si greu de mutat si de curatat. In plus, ocupa foarte mult spatiu si nu se mai incadreaza in standardele actuale si in trenduri.

Cumpar bijuterii vechi | cumpar mobilier vechi | hqz.ro

cumpar mobilier vechiMobila din lemn masiv este o idee buna pentru un drum la amanet. Pentru unele piese, cum sunt cele de colectie, se vor primi sume considerabile de bani. Piesele baroque, de exemplu, sunt unele dintre cele mai apreciate, alaturi de alte modele si tipuri de mobilier vechi.

Avand la dispozitie casele de amanet, toate obiectele inutile din casa pot fi valorificate rapid si eficient, in cel mai scurt timp posibil.