Pana nu demult, in lipsa unui soft restaurant, cei care lucrau in acest domeniu se descurcau greu si gestionau in mod dificil comenzile clientilor, greseau comenzile si isi atrageau numeroase comentarii negative. Acum, gratie solutiilor puse la dispozitia celor care administreaza restaurante, cafenele, fast-food-uri si alte afaceri din domeniul alimentatiei publice, solutii oferite de reprezentanti companei Case de marcat , totul este mult mai simplu.

Un restaurant poate sa aduca numeroase beneficii si profit impresionant daca este administrat in mod corect, nu numai in sezonul de nunti si botezuri, ci in orice sezon. Cei care vor sa faca ceva pentru afacerea lor trebuie sa investeasca intr-un soft restaurant care ajuta nu numai ospatarii sa preia si sa gestioneze mai bine comenzile, ci si managerii sa tina evidenta stocurilor de marfa, bucatarii sa tina evidenta comenzilor pe care le au de onorat si ingredientelor necesare, iar lista poate continua.

Ce avantaje poate aduce implementarea unui soft restaurant si de ce este bine sa ai in vedere o asemenea solutie?

Softurile pentru restaurante nu sunt singurele oferte ale magazinului online CaseDeMarcat.eu, ci de aici cei interesati isi pot achizitiona si un soft retail, foarte important pentru a controla si a gestiona business-urile in mod eficient, precum si case de marcat si imprimante fiscale.

Proprietarii restaurantelor stiu foarte bine cat de dificil decurg treburile in cadrul companiei fara un soft special creat in acest sens. Comenzile venite de la fiecare masa trebuiau luate folosind un carnetel sau foi, ospatarii pierdeau sau incurcau foile si nu prea reuseau sa tina pasul cu exigentele clientilor.

Soft retail | Soft restaurant | CaseDeMarcat.eu

soft retail

Comparativ cu situatia din trecut, in societatea moderna actuala, gratie unui soft restaurant modern oferit de compania Case de marcat aceste situatii nu mai reprezinta o problema. Softurile pentru restaurant smplifica foarte mult procesul de preluare a comenzilor si transmiterea lor catre bucatarie si bar, reducand astfel timpul necesar preluarii comenzilor si activitatea spatarilor, eliminandu-se inclusiv erorile umane care se datoreaza neintelegerii scrisului.

Softurile pentru restaurante au module de rezervari, astfel incat evenimentele care se petrec in cadrul acestor locatii sa fie mult mai eficient monitorizate. Aceste module au un calendar complex care se va dovedi ideal pentru a gestiona rezervarile, iar in combinatie cu modulul bucatarie, are rolul de a optimza procesele de preluare, de pregatire, precum si de livrare a comenzilor.

Softul pentru restaurante isi va dovedi eficienta in orice business din domeniul alimentatie publica, astfel incat eforturile angajatilor sa se dovedeasca productive si activitatea sa se desfasoare in cele mai bune conditii.