Atunci cand firmele se dezvolta sau cand se relocheaza, este nevoie ca toate utilajele grele si echipamentele de mari dimensiuni sa fie transportate dintr-o parte in alta. Pentru ca nu dispun de resursele necesare, companiile in cauza apeleaza la servicii de relocari industriale cu role transportoare pentru a se asigura ca toate bunurile ajung in siguranta la noua locatie.

Avantajele oferite de relocarile industriale cu role transportoare

Primul avantaj al unui astfel de serviciu il reprezinta costurile. Evident ca este mult mai avantajos sa se inchirieze un utilaj pentru mutarea echipamentelor decat sa se achizitioneze unul. In plus, firmele de profil investesc constant in parcul lor, ceea ce inseamna ca toate utilajele folosite la relocari sunt sigure si pregatite pentru a oferi servicii de calitate.

Compania ADUtilaj.ro este un exemplu in acest sens. Ea le pune la dispozitie clientilor din Romania, pentru inchiriere, o serie de utilaje de constructii folositoare in diverse situatii, in functie de nevoi: utilaje de lucru la inaltime si utilaje transportatoare pentru piese grele, industriale (platforme sau nacele autoridicatoare, macarale de diferite tonaje, generatoare, role transportoare, Manitou/telehandler MT 1840 sau MRT 2150). Aceste utilaje pot fi inchiriate in Bucuresti, Ilfov si in toata tara, in functie de preferintele si de nevoile clientilor.

Utilaje perfecte pentru relocari

Dupa cum se stie, cand vine vorba de mutari utilaje de constructii, acestea nu pot fi facute de oricine si cu orice, ci este nevoie de profesionisti in domeniu, care sa ofere resursele optime. Utilajele care se folosesc in relocari sunt urmatoarele:

  • role transportoare;

  • stivuitoare;

  • macarale;

  • incarcatoare frontale;

  • camioane cu trailer

Relocari industriale cu role transportoare | mutari utilaje de constructii | ADUtilaj.ro

relocari industriale cu role transportoare

Fiecare dintre acestea are rolul sau bine stabilit, datorita caracteristicilor pe care le au: inovatoare, cu operare usoara si oferirea unei sigurante depline pentru toate echipamentele pe care le transporta.

In concluzie, cei care au nevoie sa-si mute utilajele grele sau de mari dimensiuni dintr-o fabrica in alta pot apela la serviciile unor companii specializate, cum este Ad Utilaj. Aceasta firma ofera spre inchiriere utilaje de ultima generatie, ce permit transportul in siguranta al tuturor echipamentelor, indiferent de dimensiune sau de greutate.