Copiii, adolescentii si adultii trebuie sa aiba foarte mare grija de propria dantura, astfel incat pe termen lung sa aiba parte de o masticatie, dar si de o vorbire corecta. Mai mult, zambetul larg si stralucitor este determinat de starea dintilor si, cu siguranta toata lumea isi doreste sa se simta confortabil atunci cand se afla in cercuri sociale. In randurile ce urmeaza sunt prezentate principalele servicii de care pacientii se pot bucura atunci cand apeleaza la o clinica dentara in Drumul Taberei excelenta, iar astfel isi pot alege mai usor tipurile de tratamente de care au nevoie!

Urgente stomatologice

Pentru inceput, persoanele care se confrunta cu dureri intense la nivelul cavitatii bucale, trebuie sa mearga cat mai repede la un medic de specialitate, astfel incat sa se trateze si sa se simta bine din nou. Important de precizat este ca urgentele sunt tratate pe loc, insa ulterior, pacientii trebuie sa urmeze tratamente cu ajutorul carora sa se insanatoseasca si sa elimine cu totul cauzele durerilor.

Radiologie

Radiologia este ramura stomatologiei cu ajutorul careia specialistii www.dentago.ro pot determina daca la nivelul unuia sau mai multor dinti exista infectii care trebuie tratate. In acelasi timp, ei pot afla foarte usor daca exista probleme la nivelul canalelor si pot interveni simplu si usor in functie de ceea ce vad pe radiografiile fiecarui pacient.

Estetica dentara la clinica dentara in Drumul Taberei

Cu ajutorul esteticii dentare, persoanele care apeleaza la specialistii de la clinica dentara in Drumul Taberei isi pot repara dintii si se pot bucura din nou de un aspect foarte placut. De exemplu, fatetele dentare, albirea dentara si bijuteriile dentare sunt doar cateva dintre cele mai interesante servicii de care se pot bucura pacientii. Este vorba despre solutii moderne, datorita carora dantura isi recapata forma frumoasa, iar zambetele devin din nou largi si sincere!

Clinica dentara in Drumul Taberei | Dentago.ro

clinica dentara in Drumul Taberei

Implantologie

Implantologia este o alta ramura a stomatologiei, care ajuta la completarea golurilor din dantura. Cei care, din pacate s-au pierdut unul sau mai multi dinti pot rezolva aceasta problema cu ajutorul implanturilor. Realizarea acestora nu este dificila, iar tratamentul nu presupune durere si nici necesitatea a foarte multe sedinte pe scaunul din cabinet!

Pe lista serviciilor de care se mai pot bucura pacientii la o clinica buna se numara si cele de parodontologie, endodontie, sigilari dentare sau detartraje!