Despre imbracamintea de schi se vorbeste in acest moment. Desi compilarea unei tinute de schi este unul dintre cele mai mari avantaje ale unei vacante de schi, gasirea celor mai tari piese poate fi dificila. Chiar daca sporturile cu zapada nu sunt lucrurile preferate de femeie, in privinta tinutei exista ceva pentru fiecare gust si buget.

De la culorile vii, la moda, dar si functionale a salopetelor, pana la jachete confortabile si incaltamintea calduroasa, in cele ce urmeaza, se va prezenta un ghid cu piesele potrivite acestui sezon.

schi

Jachete de schi

Sunt atat de multe pentru fiecare buget. Magazinele de la Topshop la H&M au scos linii de imbracaminte pentru schiuri, la un pret accesibil. Totusi merita remarcat faptul ca acestea se pot ridica la aceeasi calitate ca unele piese produse de marcile specializate.

Costume de schi

Exista literalmente un stil care sa se potriveasca fiecarui gust, desi costumele retro de la Cordove si Goldbergh, ar putea fi, de asemenea, integrate intr-un film marca James Bond. Chiar si Gucci, Fendi si chiar Victoria Beckham au scos o linie dedicata special schiatului.

Clapari

Daca este vorba despre un sportiv obisnuit, atunci merita sa se investeasca intr-o pereche de cizme de schi, chiar daca sunt folosite doar o data pe an. De ce? Deoarece o pereche de cizme personalizate va reduce riscul de raniri si va imbunatati performanta.

In privinta aceasta, se califica cu adevarat serviciul de montare a cizmei Snow + Rock, care este de fapt disponibil pe tot parcursul anului. Incepe cu o analiza a piciorului si cateva intrebari despre nivelul de schi la care se afla persoana respectiva, apoi, determina bugetul si, dupa cateva teste, pentru a vedea daca cizma se potriveste, rezulta o pereche de clapari personalizati dupa forma perfecta a picioarelor.