Achizitionarea unor calorifere pentru baie este o sarcina destul de dificila astazi. Pe site-ul eCalorifere.ro exista o gama atat de diversificata a caloriferelor pentru baie, incat clientii nu stiu exact ce sa aleaga si se hotarasc foarte greu.

Se poate opta pentru calorifere din otel sau aluminiu, in functie de preferintele fiecarui client.

Ce tipuri de calorifere pentru baie exista?

Majoritatea caloriferelor sunt fabricate dintr-unul din cele patru materiale diferite: otel moale, otel inoxidabil, aluminiu sau fonta. Baia are nevoi specifice de incalzire. Are o temperatura care variaza in timpul zilei, in functie de utilizare (ocupata sau nu, dus sau simpla spalare a mainilor).

Primul si poate si cel mai comun tip de calorifere este cel orizontal. Acest tip este conceput cu panouri convector si este foarte eficient, insa nu se considera a fi cel mai atractiv model. Caloriferele orizontale functioneaza foarte bine cu conductele ce vin prin podea. Se pot aseza foarte bine sub ferestre, deoarece nu ocupa mult spatcaiu.

Un alt tip de calorifere este cel vertical. In cazul in care se doreste utilizarea spatiului de pe perete intr-un mod optim, achizitionarea unui calorifer vertical este cea mai buna optiune. Caloriferele verticale pot veni si cu un design tip scara, pe care se pot pune prosoapele. Intr-adevar sunt cele mai moderne calorifere si se gasesc la preturi accesibile.

Calorifere din otel | Calorifere pentru baie | eCalorifere.ro

calorifere pentru baie

Foarte multe tipuri de calorifere tip suport sunt achizitionate des de consumatori. Cand vine vorba de ele, dimensiunea conteaza cu adevarat. Radiatorul de prosoape variaza de obicei de la 700x400mm pana la 1800x600mm si este important sa se aleaga un radiator care sa fie proportional cu dimensiunea totala a baii.

Multe dintre caloriferele verticale se gasesc in variante subtiri, tocmai pentru a fi potrivite pentru spatiile mici. Deci cine are o baie micuta se poate gandi la achizitionarea unor calorifere verticale pe care sa le poata pune pe perete. Existand o gama atat de variata pe piata, alegerea caloriferelor potrivite poate fi putin dificila. Nu este o investitie tocmai mica, asa ca se recomanda achizitia lor cu atentie.