Poate folosirea unui soft pentru restaurant sau cafenea sa faca o diferenta majora atat pentru clienti, cat si personal? Raspunsul este da! Avantajele pe care le aduce utilizarea unui soft special dezvoltat pentru vanzari si gestiune in restaurant sunt de necontestat.

Softul pentru restaurant sau cafenea este potrivit pentru cei care pierd foarte mult timp pentru a tine evidenta stocurilor, a gestiona documentele si a scrie rapoartele. De asemenea, se adreseaza si proprietarilor de restaurante si cafenele care nu pot fi mereu prezenti in local pentru a supraveghea toata activitatea.

Care sunt avantajele folosirii unui soft pentru restaurant sau cafenea

O parte dintre beneficiile aduse de un soft special dezvoltat pentru activitatea in restaurant sau in cafenea sunt descrise in cele ce urmeaza.

Comenzile nu vor mai intarzia la masa

Orice proprietar de restaurant stie ca servirea prompta a clientilor este una dintre conditiile care asigura succesul. Folosind un software pentru cafenea sau in restaurant, stadiul prepararii comenzilor plasate la bar sau la bucatarie poate fi urmarit in timp real, eficientizand astfel servirea.

Bonuri fiscale si inregistrarea incasarilor

Softul pentru cafenea sau restaurant este compatibil cu foarte multe tipuri de imprimante fiscale si modele de case de marcat, astfel ca generarea bonurilor fiscale poate fi facuta fara probleme. De asemenea, incasarile pot fi inregistrate indiferent de forma dorita: cash, card si chiar bonuri de masa.

Gestionarea corespunzatoare a rezervarilor

Gestionand in mod corespunzator rezervarile inregistrate de catre clienti, locurile ramase libere in restaurant pot fi optimizate cu usurinta. De asemenea, personalul poate fi alocat in zonele din cafenea sau restaurant care sunt cele mai aglomerate la un anumit moment.

Soft pentru restaurant | Software pentru cafenea | CaseDeMarcat.eu

soft pentru restaurant

Cum se alege cel mai bun soft

Este esential ca softul folosit in cafenea sau restaurant sa fie user friendly. Interfata ideala trebuie sa fie cat mai simpla si intuitiva, pentru a putea fi folosita si de catre cei fara experienta in automatizarea activitatilor.

Cei interesati de un soft pentru buna functionare a activitatilor intr-un restaurant pot gasi pe CaseDeMarcat.eu mai multe tipuri de abonamente prin intermediul carora pot rezolva problema gestionarii stocurilor si pot eficientiza servirea clientilor in restaurant.