Nu putine sunt persoanele care au anumite carti acasa cu un aspect special sau care fac parte dintr-o editie limitata, dar care, totusi, nu stiu daca sunt valoroase. Cei care au dubii si vor sa ceara parerea unui expert pentru a afla daca au in biblioteca anumite volume sau editii de colectie pot solicita ajutorul anticariatelor, in cadrul carora exista un personal cu experinta in acest domeniu.

Lucrand in fiecare zi cu astfel de produse, expertii au ochiul format si pot face diferenta intre o carte comuna si una care ar atrage atentia colectionarilor. Din acest motiv, cei care vor sa afle daca detin in biblioteca o adevarata mina de aur isi pot indrepta atentia catre anunturile de tipul „cumpar carti la kg” postate de anticariate pe internet.

3 metode de contactare a anticariatelor

  1. Prin intermediul anunturilor

Anticariatele se afla intr-un continuu proces de cautare a cartilor, indiferent de aria domeniului din care fac parte si de anul de aparitie. Astfel, acestea aleg sa posteze pe internet anunturi de tipul „cumpar carti in regim anticariat” prin care intra in atentia persoanelor interesate. Astfel, o metoda prin care proprietarii de carti pot intra in contact cu un anticariat se poate realiza chiar prin intermediul anunturilor.

  1. Telefonic

Vanzatorii pot intra in contact cu achizitorii si telefonic, pentru a stabili detaliile necesare de intalnire si pentru a afla care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca pentru a beneficia de o sedinta de analizare a cartilor din biblioteca. Numarul de telefon poate sa fie gasit chiar pe site-ul Anticariat-Carti.com alaturi si de alte metode de contact.

Cumpar carti la kg | cumpar carti in regim anticariat | Anticariat-Carti.com

Cumpar carti la kg

  1. Prin mail

O alta metoda care poate fi luata in considerare pentru solicitarea anumitor informatii de la achizitori este redata chiar prin mail. In corpul mail-ului compus trebuie sa fie incluse toate intrebarile si nelamuririle in mod clar, pentru ca specialistii sa ofere raspunsuri pe masura. Ulterior, persoana interesata poate solicita un numar de telefon pentru a discuta mai pe larg despre aceasta procedura.

Astfel, contactarea unui anticariat poate sa fie realizata simplu prin una dintre cele trei metode amintite anterior, iar specialistii vor raspunde in cel mai scurt timp posibil.