O multime de persoane se confrunta cu o problema pe care nu stiu cum sa o gestioneze cat mai eficient: ce sa faca in legatura cu cartile vechi din biblioteca? Cele mai multe dintre ele nu le vor reciti, asa ca vor ocupa un loc in plus fara sa mai fie de folos cuiva.

Din fericire, anticariatele vor sa colecteze astfel de carti si posteaza anunturi promitatoare pe internet de felul „cumpar carti vechi” pentru toti cei interesati.

3 pasi de urmat in vanzarea cartilor

  • Contactarea achizitorului din cadrul anticariatului

Achizitorii posteaza o multime de anunturi pe motoarele de cautare de tipul „cumparam carti la kilogram”, pentru a motiva cat mai multe persoane sa-si vanda cartile. Astfel, cei care sunt interesati, pot sa raspunda acestor anunturi si sa ia, astfel, legatura cu achizitorul.

Cumparam carti la kilogram | Cumpar carti vechi | Achizitii-Carti.ro

cumparam carti la kilogram

  • Analizarea si evaluarea detaliata a cartilor

Dupa ce achizitorul soseste la domiciliul proprietarului, se ocupa de o etapa importanta: cea de a analiza si de a evalua cartile puse la dispozitie, astfel incat sa se stabileasca pretul potrivit. Acesta poate sa varieze in functie de calitatea si de conditiile in care se afla produsele.

  • Realizarea platii pe loc

Plata se realizeaza pe loc, cash, ceea ce poate reprezenta un aspect avantajos pentru toate persoanele care au o nevoie imediata de bani si nu au o alta metoda disponibila prin care sa-i obtina.

Fie ca e vorba de punerea unei sume de bani deoparte, la fondul de economii, fie ca e vorba de reinvestirea banilor in alte pasiuni sau chiar in noi carti, procedura de vanzare prin intermediul anticariatului este una simpla si avantajoasa.

Persoanele care sunt in cautarea unui loc potrivit care sa indeplineasca toate conditiile mentionate mai sus, pot lua in considerare Achizitii-Carti.ro, un anticariat in cadrul caruia poate fi gasit achizitorul potrivit.

Prin urmare, proprietarii de carti au posibilitatea sa le vanda unei game largi de achizitori, care sunt mereu in cautare de astfel de produse si pot beneficia rapid de o suma de bani avantajoasa.