In momentul in care isi doresc o schimbare, principalul aspect asupra caruia femeile actioneaza este parul. Fie ca doresc sa ii schimbe lungimea sau culoarea, acestea vor face o vizita in salonul de infrumusetare preferat.

Daca in cazul in care isi doresc un par mai scurt, procesul este foarte simplu pentru a obtine tunsoarea dorita, cele care isi doresc un par lung – desi lungimea acestuia este una mica – pot apela la aplicarea de extensii pentru par. In domeniul coafurii exista mai multe solutii de astfel de extensii, astfel incat sa se potriveasca oricarui tip de par.

Ce tipuri de extensii de par sunt disponibile intr-un coafor?

In timp ce unele metode de coafare a parului sunt considerate inofensive sau foarte putin daunatoare, despre extensiile de par se considera, in general, ca pot afecta firul de par.

Aplicarea de extensii pentru par | Vopsit Ombre | JoyaSalon.ro

aplicarea de extensii pentru par

Daca extensiile sunt insa din par natural, aplicate de personal calificat, in mod corect, si intretinute corespunzator, acestea nu prezinta niciun risc asupra parului natural. Acest lucru este valabil indiferent daca femeile isi doresc extensii microring, cu keratina, cusute sau cu banda.

Toate aceste tipuri de extensii pot fi aplicate in cadrul salonului JoyaSalon.ro, de hairstilisti cu experienta, care pot consilia clientele in alegerea tipului de extensii potrivit parului lor si chiar lungimea sau culoarea potrivita acestora.

Ce solutie pot alege femeile care nu isi doresc o schimbare radicala?

Aplicarea unor extensii de par poate fi o schimbare importanta, care este vizibila imediat, la fel cum este si cazul unei tunsori foarte scurte sau schimbarea culorii de par. Pentru ca schimbarea pe care si-o pot dori unele femei este una discreta, acestea pot alege vopsitul Ombre.

Acest stil de vopsire consta in crearea de umbre si lumini pe lungimea parului, printr-o trecere treptata de la o culoare inchisa – la radacina – la una deschisa, spre varfuri. Stilul ombre ofera un aspect natural parului si este foarte usor de intretinut, motiv pentru care acesta se mentine in preferintele femeilor de multi ani.

Astfel ca indiferent ce fel de schimbare si-ar dori, hairstilistii de la Joya Salon au solutii pentru toate femeile.