Din sutele de volume din si de pe langa biblioteca, proprietarii pot decide sa ramana doar cu cateva zeci pe care sa le organizeze in mod eficient, iar pe restul sa le ofere unei echipe de cumparari carti contra unei sume de bani. Organizarea cartilor este importanta, deoarece contribuie la obtinerea unui aspect mai placut al casei si la mentinerea curateniei mult mai facila, dar si la realizarea unui spatiu de depozitare mai mare.

Idei de pastrare a cartilor ramase in biblioteca dupa vizita specialistilor in cumparari carti

Cartile ramase in urma achizitionarii de catre echipa de cumparatori de carti vechi tot trebuie organizate intr-un fel sau altul. Unii proprietari de locuinte prefera chiar sa vanda cartile vechi si sa isi cumpere o biblioteca noua, mult mai moderna, in stil minimalist, sau chiar sa reorganizeze complet livingul.

Cumparari carti | cumparatori de carti vechi | CumparCarti.ro

cumparari carti

Astfel, in cazul in care click-ul dat pe site-ul CumparCarti.ro a fost de bun augur, suma de bani primita a fost suficient de satisfacatoare, nu ramane decat un lucru de facut: reorganizarea si reasezarea cartilor vechi. Iata care sunt cele mai populare optiuni:

  • Asezarea cartilor vechi pe un colt al camerei, intr-o biblioteca pe colt sau pe rafturi ori polite bine prinse;

  • Asezarea cartilor ramase din tavan si pana in podea, intr-o biblioteca ce imbraca un perete, dar nu este foarte voluminoasa;

  • Depozitarea cartilor intr-o bancheta langa fereastra, o bancheta cu rafturi in care sa poata fi asezate volumele ramase;

  • Depozitarea cartilor ramase sub pat, in raftul pentru lenjerie si plapuma

  • Asezarea cartilor in cutii de depozitare special concepute pentru ca membrii familiei sa le poata folosi si ca tamburele.