Elegant, fiabil si modern, telefonul Samsung Galaxy A51 reprezinta un device excelent pentru tine, mai ales daca iti doresti sa fii in permanenta cu ultimele stiri si sa comunici foarte usor cu cei dragi. Este vorba despre un telefon al carui design se face foarte usor remarcat, datorita liniilor frumos gandite si care este potrivit pentru orice varsta!

Bucura-te de o priveliste minunata cu Infinity-O Display!

Afisajul Infinity-O cu care este prevazut telefonul iti ofera sansa de a optimiza simetria vizuala si de te a juca, de a viziona si de a naviga in acelasi timp, fara intrerupere.

Ecranul lag de 6,5’’ FHD+ este alimentat cu ajutorul tehnologiei Super AMOLED, ceea ce inseamna ca poti avea oricand o experienta extinsa pe spatiul maximizat al ecranului!

Samsung Galaxy A51 – Rafinament, eleganta si confort, toate pentru tine!

Disponibil intr-un model prismatic si in nuante pastelate, deosebite si elegante, telefonul este ideal daca iti doresti un device care sa se faca remarcat inclusiv prin modul in care arata.

Prism Crush Negru, Albastru si Alb sunt cele 3 nuante din care poti alege, in functie de preferintele personale. Mai mult, trebuie sa stii ca finisajul device-ului este unul lucios, de tip premium, ale carui linii sunt elegante si suficient de subtiri, incat sa poti folosi telefonul extrem de usor!

Energie la capacitate maxima zi de zi

Pentru ca ai o viata activa si nu iti poti permite ca telefonul sa iti arate ,,Low battery”, alege device-ul cu o baterie de 4000 mAh, care este excelenta si care dureaza exact atat cat ai nevoie. In acest fel poti continua sa folosesti device-ul pe parcursul intregii zile, fara ca acesta sa se stinga exact in momentul in care te pregateai sa apesi ,,Send” sau ,,Edit”.

Pentru siguranta proprie poti achizitiona inclusiv o baterie externa, pe care sa o porti in geanta, iar astfel iti asiguri cel putin 2-3 incarcari! Deconecteaza-te prin jocuri ori de cate ori simti nevoia.