Anunturile de tipul cumpar antichitati sunt potrivite pentru cei care detin astfel de obiecte in casa, pe care nu si le mai doresc sau pe care le vand intr-o situatie critica in care au nevoie de bani. Obiectele antice au povesti impresionante care merita distribuite, iar un amanet se va ocupa de acest aspect.

Reprezentantii amanetului Hqz.ro din Bucuresti accepta de la clienti antichitati, bijuterii si obiecte de arta. Printre obiectele antice acceptate de amanetul HQZ din Bucuresti se numara monedele din aur sau argint, ceasurile, obiecte de decor si mobilierul.

Sunt reale anunturile de tipul cumpar antichitati?

Un amanet care cumpara antichitati, printre altele, isi desfasoara activitatea legal, iar tranzactiile se incheie numai in urma semnarii unui contract de catre client. De altfel, contractul este incheiat doar in masura in care clientul este multumit cu suma pe care o poate primi pentru vanzarea unui obiect in sistem amanet.

Mai mult de atat, credibilitatea anunturilor de tipul „cumpar argintarie vine si din varietatea de informatii prezentata pe site-ul oficial, anume fotografiile si descrierile concludente ale bijuteriilor. Amanetul accepta atat bijuterii din argint, cat si din aur. De asemenea, accepta aur pentru topit.

Cumpar argintarie | Cumpar antichitati | Hqz.ro

cumpar antichitati

Preturile percepute de un amanet respecta raportul calitate-pret si mai mult, tin cont de vechimea produsului. De aceea, este solutia perfecta pentru persoanele care detin astfel de obiecte in casa si care sunt in cautare de un cumparator pentru acestea. In plus, suma de bani aferenta obiectului amanetat este oferita clientului imediat dupa semnarea contractului, ceea ce face ca solutia sa devina cu atat mai avantajoasa.

Amanetul din Bucuresti ofera clientilor doua optiuni. Ei cumpara sau pot prelua in regim amanet, cu plata pe loc. Varietatea de obiecte pe care amanetul le accepta este foarte bogata, ceea ce reprezinta un real ajutor pentru clientii aflati in situatii critice, cand au nevoie neaparata de o suma de bani. Astfel, fie ca detin aur pentru topit, fie bijuterii ce pot fi cumparate de alte persoane, piese de mobilier, ceasuri, carti, chiar si autoturisme, ei sunt asteptati in magazinul din capitala.