De ce sa iti cumperi carti online?

Avantajul pasionatilor de citit este faptul ca acum pot gasi carti ieftine online, la preturi avantajoase, care ajung direct la destinatia indicata in comanda. Timpul liber are tendinta sa devina tot mai limitat, pe masura ce societatea evolueaza, ceea ce inseamna ca o vizita in librarie va consuma inutil timpul, atunci cand exista posibilitatea de a comanda cartile online.

Specialistii de la Printrecarti.ro explica principalele avantaje ale comenzilor de carti online, direct din anticariate.

Reduceri carti anticariat

Pretul este, in mod sigur, un factor foarte important de decizie, ceea ce inseamna ca atunci cand sunt disponibile reduceri de carti la anticariat, este bine ca fiecare cititor sa profite de ele pentru a cumpara cartile de pe lista. Orice cititor avid are o lista de volume pe care si le doreste in colectie, iar reducerile din anticariatele online, alaturi de preturile foarte mici, fac ca aceste titluri sa fie bifate mai repede si sa lase loc altor carti de adaugat pe lista.

Economie de timp

Timpul costa bani si este foarte limitat in ultima vreme. Mergand pana la librarie, se va pierde, cu siguranta, timp in trafic si timp printre rafturi, ceea ce micsoreaza, de cele mai multe ori, timpul de odihna, de relaxare sau timpul alaturi de prieteni si familie.

Apeland la anticariatele online, cartile pot fi comandate la preturi foarte mici de pe internet, din mijlocul de transport in comun, in pauza de masa sau stand la o cafea cu prietenii, direct de pe telefonul mobil. Dupa ce comanda este plasata si procesata, coletul va ajunge la destinatia indicata in comanda.

Mai putin efort fizic

In momentul in care este cumparata o intreaga colectie cu mai multe volume sau o carte imensa, cum este DEX-ul, Petit Larousse sau altele similare, acestea vor atarna destul de greu in geanta, cauzand dureri ale articulatiilor sau ale umerilor si bratelor. Comandand online, cartile vin pana la usa, ceea ce inseamna ca efortul este minim. In plus, este eliminata si situatia incomoda de a sta intr-un tramvai sau intr-un autobuz plin pana la refuz cu oameni care se uita urat la „micul” Larousse care ocupa jumatate din culoar.

Carti ieftine | reduceri de carti la anticariat | carti online ieftine | Printrecarti.ro

reduceri de carti la anticariat

La toate acestea se adauga si accesul la carti vechi, disparute complet de pe rafturile librariilor. Anumite titluri, care nu mai sunt tiparite in prezent, sunt disponibile in anticariate, deci pot fi gasite mici comori printre cartile din astfel de magazine. Foarte multi colectionari au gasit chiar volume unice in anticariate.