Unul din cele mai importante accesorii pe perioada primaverii din garderoba oricarei femei este vesta din blana naturala. Primavara, o astfel de vesta se va dovedi ideala pentru plimbarile in oras, pentru mersul la serviciu sau la cursuri, pentru femeile care sunt mai friguroase din fire, dar nu vor sa arate acest lucru. In acest anotimp, vesta de blana naturala poate fi purtata cu un sacou, o haina sau o geaca de piele, peste aceste tinute, transformandu-le in tinute fashion si moderne.

Cum asortezi vesta din blana naturala tinutelor fashion?

Vesta din blana naturala poate fi purtata atat primavara, cat si toamna, atat la tinute office, cat si la tinute fashion, atat la scoala cat si la munca, la birou sau la cumparaturi. Spre exemplu, femeile care muncesc la birou pot asorta la camasa si sacou o vesta din blana naturala. Vesta poate rupe monotonia oricarei tinute office, mai ales daca este asortata cu un colier statement.

Modelele de veste de blana din oferta magazinului CarolinaDesign.ro sunt recomandate si femeilor care prefera sa poarte rochii lungi si vaporoase, efectul fiind foarte modern, va intoarce multe priviri. Totodata, vesta de blana naturala poate fi asortata atat la blugi, pantaloni de piele, de stofa, la colanti fashion si la fuste, atat la pantofi, cat si la botine.

Vesta din blana naturala | veste de blana | CarolinaDesign.ro

vesta din blana naturala

Pe de alta parte, vesta din blana naturala nu trebuie asortata cu un alt accesoriu sau o haina ce contine blana, nu se va asorta cu pantaloni foarte largi, deoarece aceasta combinatie va fi una foarte ciudata, nu se combina cu animal print, cu coliere si cu cercei foarte mari, cu accesorii grele si incarcate..

Modelele din oferta magazinului online Carolina Design se potrivesc femeilor de toate varstele si de toate categoriile sociale, sunt realizate din blana de cea mai buna calitate, pot fi confectionate pe comanda sau modificate si reprezinta un “must have” in garderoba oricarei femei care doreste sa se imbrace la moda si elegant. Nu in ultimul rand, vesta din blana este perfect adaptabila atat stilului elegant, cat si stilului casual smart.