Probabil multi dintre clientii anticariatului Printre Carti se intreaba de unde provin toate aceste carti, din atat de variate domenii, pe care le vinde. Raspunsul este din achizitia de carti. Cu alte cuvinte, anticariatul cumpara, la randul sau, carti pentru a le putea vinde mi departe, clientilor sai.

Urmatoarea intrebare care poate aparea pe buzele clientilor este de unde le cumpara? Si cum are loc acest proces?

In general, un anticariat cumpara carti de citit de la oameni simpli, oameni care au in propria biblioteca volume de carti sau chiar colectii intregi pe care nu le mai citesc si de care isi doresc sa scape. Astfel ca acestia apeleaza la un anticariat pentru a le vinde, acesta fiind, de fapt, cel mai in masura si interesat sa le cumpere, pentru a-si mari si varia stocul de carti.

Ce carti cauta anticariatul Printre Carti?

Orice anticariat vinde si, prin urmare, este in cautare de carte veche, carte a carei valoare este una mare atat din punct de vedere financiar, cat mai ales din punct de vedere moral. Totusi, acestea nu se limiteaza la o singura categorie de carti, anticariatele achizitionand orice fel de carti, din toate domeniile, atat carti vechi, dar si noi, chiar aparitii din anul curent.

In acest fel este asigurata varietate de titluri si volume disponibile pe site-ul PrintreCarti.ro, unde pasionatii de lectura, dar si cei pentru care cititul reprezinta o ocupatie nu foarte importanta, dar pe care o practica uneori, isi pot gasi o carte pe gustul lor.

Anticariat Printre Carti | carti de citit | PrintreCarti.ro

Anticariat Printre Carti

Ce criterii ar trebui sa indeplinesca aceste carti?

Persoanele care doresc sa isi vanda cartile, indiferent care este motivul, nu sunt ingradite in nici un fel de anticariatele care cumpara carti, cum este de exemplu Printre Carti. Un singur criteriu trebuie sa il respecte volumele propuse spre vanzare, acestea trebuie sa se afle intr-o stare buna.

Ce inseamna acest lucru? Cartile nu trebuie sa fie rupte, inundate, cu coperti sau pagini lipsa ori alte defecte majore, care sa impiedice parcurgerea lecturii. Astfel ca indiferent daca au carti din timpul scolii, de la serviciu, pe care le-au folosit pentru instruire, oricine poate alege sa le vanda.