Atunci când vine vorba de achiziționarea unui pat nou, Casa Eduard este un furnizor de încredere ce oferă o gamă variată de opțiuni de mobilier de calitate.

Patul Timeless – unul dintre cele mau cerute paturi de la Casa Eduard. Acesta este un model popular datorită designului său elegant, dimensiunilor adecvate și calității materialelor.

  • Patul Timeless: are un design clasic și elegant, care se potrivește cu diverse stiluri de decor.

Este fabricat din lemn masiv de calitate superioară și are o finisare atent executată. Se evidențiază prin linii curate și detalii subtile, ceea ce îl face un obiect de mobilier versatil și rafinat. Cu un cadru metalic solid, acest pat este conceput pentru a oferi susținere și stabilitate optimă.

Materialele folosite în construcția patului asigură o durabilitate ridicată și rezistență în timp. Salteaua se potrivește perfect dimensiunilor patului și asigură un confort optim în timpul somnului. Un aspect important de menționat este faptul că prețul afișat nu include salteaua, care poate fi achiziționată separat.

  • Paturi Tapitate: de asemenea, CasaEduard.ro oferă și o gamă variată de paturi tapitate, care adaugă un plus de confort și stil camerei tale de dormit.

Aceste paturi moderne vin echipate cu somiere rabatabile și lăzi de depozitare, oferindu-ți un spațiu util pentru a păstra lenjeria sau alte obiecte personale. Indiferent de preferințe, vei găsi cu siguranță patul ideal de dormitor pe site-ul lor.

Paturi pentru dormitor | CasaEduard.ro

Patul Timeless

Patul Timeless este unul dintre cele mai cerut paturi pentru dormitor de la CasaEduard.ro în această perioadă, datorită designului său elegant, dimensiunilor potrivite și calității materialelor.

Cu un cadru metalic solid și posibilitatea de a achiziționa salteaua separat, acest pat se adaptează nevoilor și preferințelor tale.

De asemenea, Casa Eduard oferă și alte modele de paturi tapitate, astfel încât să poți alege patul perfect pentru a crea un dormitor confortabil și stilat.