Vara este aici, ceea ce inseamna ca este timpul ca haina de blana naturala sa se odihnesca putin. Este important sa stiti cum sa o pastrati corespunzator, astfel incat sa va puteti asigura ca este in stare excelenta si gata de purtat imediat ce temperaturile devin mai reci. Depozitarea profesionala este ideala deoarece va fi pastrata la o temperatura perfecta si va prelungi durata de viata a blanii. Iata si alte motive pentru care se recomanda depozitarea profesionala si ce elemente de vara ar putea deteriora blana!

Unii oameni aleg sa atarne hainele din blana naturala intr-un dulap atunci cand nu le poarta, ceea ce este excelent pentru o solutie pe termen scurt. Principalul lucru de retinut este ca blana trebuie pastrata departe de lumina directa a soarelui. Razele UV pot favoriza oxidare blanii, motiv pentru care aceasta isi poate schimba culorile. Este greu de restabilit culoarea naturala a blanurilor, deci este mai bine ca acestea sa fie pastrate departe de lumina directa a soarelui!

Haina de blana naturala | vestele de blana de calitate la preturi corecte le gasiti pe carolinadesign.ro

vestele de blana

Caldura si umiditate pot, de asemenea, sa deterioreze rapid si vestele de blana. Aceste elemente usuca uleiurile naturale ale blanii, situatie care o pot lasa fara stralucire si, eventual, fragila. In timpul lunilor excesiv de umede, chiar si casa ar putea prezenta schimbari in ceea ce priveste umiditatea din interior, situatie care afecteaza blana. Acesta este un alt motiv pentru care depozitarea profesionala este cea mai buna optiune, insa nu exista in fiecare oras un astfel de loc!

Indiferent de cat de mult incercati sa-i tineti afara, daunatorii vor gasi intotdeauna o cale sa intre in casa. Acestia zboara rapid pe usa atunci cand este deschisa, se aseaza pe haine si alte lucruri si incep sa le distruga. Daca astfel de insecte ajung pe haina de blana si nu observati la timp, pana la toamna cand veti dori sa o purtati, aceasta ar putea fi grav afectata, iar acesta este ultimul lucru pe care vi-l doriti!

In magazinul Carolina Design din Timisoara puteti primi cele mai bune sfaturi cu privire la hainele de blana, insa puteti gasi si haine de blana de cumparat, de foarte buna calitate si la preturi excelente. Doar accesati Carolinadesign.ro pentru a va convinge!