Imprimantele sunt o piesa esentiala de echipament in birou; exista multe intreprinderi sau organizatii care nu se pot descurca fara acest dispozitiv. Dat fiind faptul ca pretul unei imprimante noi este adesea suficient de ridicat, mai ales pentru uz profesional, se poate opta oricand pentru imprimante second hand cu specificatii performante.

3 beneficii ale achizitionarii imprimantei second hand

  1. Economisirea unor sume generoase de bani

Economisirea banilor este, fara indoiala, cel mai mare atuu al imprimantelor second hand, care functioneaza la fel de bine ca cele noi. Cu toate acestea, este recomandata achizitionarea unui astfel de produs de la un magazin de specialitate, in cadrul caruia specialistii verifica atent dispozitivele electronice la mana a doua inainte de a le oferi spre vanzare. In astfel de magazine, exista o gama variata de produse electronice la mana a doua sau reconditionate, printre care se numara si laptopuri, calculatoare, monitoare second hand etc.

  1. Este o alegere ecologica

Achizitionarea imprimantelor sh contribuie semnificativ la reducerea emisiilor de carbon. Din ce in ce mai multi clienti si intreprinderi incep sa colaboreze cu organizatiile care acorda prioritate protectiei mediului inconjurator.

  1. Cele mai multe produse sunt ca noi

Pentru ca imprimantele second hand sunt verificare atent inainte de a fi puse in vanzare si sunt supuse unor evaluari drastice, clientul va primi un produs perfect functional, care are o calitate similara cu produsul electronic nou si care are un pret de achizitie redus semnificativ. Acestea sunt adecvate pentru companiile care au nevoie un numar ridicat de imprimante si pentru care pretul intreg ar fi mult prea dezavantajos.

Imprimante second hand | monitoare second hand | Calculator-Ieftin.ro

Imprimante second hand

  1. Garantie

Garantiile acordate pot varia de la cateva luni la un an intreg, in functie de furnizor. De exemplu, la Calculator-Ieftin.ro, clientii au ocazia de a se bucura de o garantie generoasa, care sa le ofere siguranta ca pot apela la ajutorul specialistilor in cazul in care ceva nu functioneaza in parametri optimi.

In concluzie, achizitionarea produselor electronice la mana a doua se dovedeste a fi o alegere buna, mai ales pentru persoanele care vor sa economiseasca sume generoase de bani, bucurandu-se in acelasi timp de specificatii performante.