It-Sh este un magazin de echipamente second-hand, care ofera calculatoare refurbished de inalta calitate, la preturi foarte bune. Compania este veche pe piata si reuseste sa multumeasca foarte multi clienti cu produsele sale. De aici, clientii isi pot achizitiona calculatoare ieftine de la urmatoarele brand-uri top: Lenovo, IBM, Acer, Fujitsu Siemens, Dell, HP si multe altele.

Ofertele pot fi analizate pe site-ul magazinului www.it-sh.ro. Pe langa achizitionarea de calculatoare, clientii isi pot cumpara si licente Microsoft Windows 7 Home Refurbished sau Microsoft Windows 7 Professional Refurbished.

Care sunt cele mai vandute calculatoare refurbished de la It-sh?

Mai jos vor fi prezentate 3 dintre cele mai vandute calculatoare refurbished:

  • Unul dintre cele mai populare calculatoare refurbished este Dell Optiplex 7010, la pretul de 379 de lei, redus de la 399. Procesorul sau este de tipul Core i3-3240 generatia a 3-a si are 2 nuclee. In ceea ce priveste specificatiile, acestea sunt 3.40Ghz, 3MB Smartcache.

Calculatorul Dell Optiplex are o memorie RAM de 4 GB, de tipul DDR3, si o capacitate hard disk de 500 GB, cu o interfata S-ATA. Tipul de unitate optica este DVD-RW.

  • Un alt tip este calculatorul HP Compaq 6200 Pro, la pretul de 556 lei, redus de la 585 de lei. Procesorul are doua nuclee si este de tipul Core i3-2100. De asemenea, procesorul prezinta urmatoarele specificatii: 3.10Ghz , 3MB Smartcache.

Calculatoare refurbished | Calculatoare ieftine | It-Sh.ro

calculatoare ieftine

Capacitatea de memorie a acestui calculator este de 4 GB, cu un tip de memorie DDR3, iar capacitatea hard disk-ului este de 250 GB, cu o interfata S-ATA.

  • Calculatorul Gateway DT55 este un alt calculator foarte popular. Are pretul de 474 de lei, redus de la 644 de lei. Procesorul este de tipul AMD Athlon II X2 260 3.20Ghz. Capacitatea de memorie este de 4 GB, de tipul DDR3 si cea a hard disk-ului este de 320 GB.

Placa video este onboard, iar unitatea optica este DVD-RW. Calculatorul gateway DT55 are o licenta de Windows 10 Pro. In urma unor statistici, acest tip de calculator este unul dintre cele mai apreciate de clienti.