Pentru un ITP ieftin in Bucuresti, soferii pot merge cu incredere la unitatea autorizata Alfa ITP Motors. Aceasta este o statie de ITP care poate examina toate categoriile de vehicule inregistrate in Romania, de la autoturisme usoare, pana la camionete si camioane de peste 3500 de kg.

Pentru detalii referitoare la pret, clientii pot accesa site-ul AlfaITP.ro. Realizarea unei inspectii tehnice periodice necesita respectarea a catorva conditii. Una dintre ele si cea mai importanta este curatenia.

Alfa Motors ofera un ITP ieftin pentru toti soferii!

Foarte multi soferi aleg sa isi faca inspectia tehnica a masinii la Alfa ITP Motors, o statie de ITP din sector 6, datorita preturilor accesibile, dar si datorita serviciilor de inalta calitate oferite. Inspectia tehnica realizata la aceasta unitate RAR presupune verificarea detaliata a masinii, ceea ce inseamna analizarea directiei, a farurilor, a franelor dar si verificarea suspensiilor. O masina cu probleme legate de aspectele mentionate anterior nu poate circula!

Pe langa verificarea directiei, a farurilor, suspensiilor si a franelor, se va examina si sistemul de noxe si nivelul de poluare. Urmeaza apoi analizarea aspectului exterior al masinii, adica posibilele urme de rugina sau elemente de coroziune a caroseriei. Mai exact, operatorii statiei ITP vor examina aspectul estetic al masinii.

Cand se face inspectia tehnica a autovehiculului?

Totul depinde de tipul si varsta vehiculului pe care il detine soferul. Cand are varsta cuprinsa intre patru si 10 ani, masina trebuie sa fie supusa testului la fiecare doi ani. In cele din urma, daca are peste zece ani, legea prevede realizarea inspectiei tehnice anual pentru a asigura siguranta soferului si a celorlalti.

ITP ieftin in Bucuresti | ITP din sector 6 | AlfaITP.ro

ITP din sector 6

Deci, periodicitatea dintre inspectii difera, insa atunci cand masina este supusa la acest test se vor revizui aceleasi puncte: frane, suspensii, motor, faruri.

Este important sa se retina faptul ca daca vehiculul obtine un rezultat defavorabil, nu va fi permisa conducerea. Soferii vor avea o luna la dispozitie pentru a remedia toate defectiunile detectate. Dupa remedierea lor, vor putea reveni la centrul de inspectie tehnica pentru repetarea testului. La finalul inspectiei, statia de ITP care a efectuat testul va emite un raport din care sa reiasa ca totul este in regula.