Serviciile de inchirieri auto din Sibiu reprezinta o modalitate perfecta pentru firmele care doresc sa asigure angajatilor un mod sigur de a face naveta. Sunt foarte multe persoane care fac naveta din localitatile limitrofe in Sibiu pentru a-si asigura traiul de zi cu zi. Un motiv mai putin intalnit pentru reprezentantii companiilor mijlocii si mari care opteaza pentru serviciile de inchirieri auto este acela de a asigura angajatilor care fac naveta siguranta, confort si rapiditate in parcursul lor pana la locul de munca.

Inchirieri auto din Sibiu – un concept imbinat perfect cu cel de car sharing pentru angajatii navetisti

Angajatii companiilor din Sibiu care fac naveta din zonele limitrofe si locuiesc in acelasi sat sau chiar in sate diferite, insa au acelasi traseu pot sa isi ia adio de la mijloacele de transport in comun, daca sefii lor apeleaza la serviciile rent a car din Sibiu. Fiecare angajat cu permis de conducere auto valabil va avea acces la un autoturism cu care sa faca naveta impreuna cu alti angajati pe care ii ia din localitatile prin care acesta trece.

Masinile din oferta Sibiu-RentaCar.ro pot fi inchiriate pentru trei sau mai multi angajati ai aceleiasi firme care locuiesc in aceeasi zona si fac naveta. In acest fel, angajatii nu mai sunt nevoiti sa depinda de programul mijloacelor de transport in comun, sa stea inghesuiti sau in conditii inconfortabile in drum spre munca, ci vor merge de placere la job.

Inchirieri auto din Sibiu | rent a car din Sibiu | Sibiu-RentaCar.ro

inchirieri auto din Sibiu

Inchirierile auto pe termen lung sunt disponibile pentru angajatii longevivi pentru a face naveta in mod comod. Aceasta optiune ii va stimula sa ramana in cadrul companiei, serviciile de inchirieri auto fiind vazute ca un adevarat beneficiu pentru angajatii cu vechime.

Fara doar si poate, companiile care isi respecta angajatii, le ofera pe langa bonificatii oportunitatea de a calatori la locul de munca in mod comod si cu un autoturism confortabil.