Tortul a devenit un element simbolic in cadrul petrecerilor aniversare, nuntilor, botezurilor si alte evenimente importante din viata oamenilor.

Tocmai de aceea, cofetarii fac tot posibilul pentru a crea modele din ce in ce mai creative, care sa transforme orice petrecere intr-un moment de neuitat pentru invitatii care s-au decis sa ia parte la el.

Torturi personalizate | Torturi de copii | eTorturi.ro

torturi de copii

Deserturile clasice o sa fie mereu bine primite, dar torturile personalizate vor fura privirile tuturor oamenilor de la un eveniment.

Ele vor putea fi livrate chiar in ziua petrecerii, astfel incat aroma lor sa fie cat mai proaspata cu putinta. Pretul unui astfel de desert o sa varieze in functie de mai multi factori, de la greutatea produsului, la cat de detaliat este.

De unde vei putea comanda torturi personalizate la un pret accesibil?

Una din cofetariile online care le ofera utilizatorilor posibilitatea sa-si personalizeze alegerea este eTorturi.ro. Pe langa faptul ca vor putea alege greutatea si compozitia produsului pe care intentioneaza sa il cumpere, ei vor mai putea adauga si un mesaj personalizat de tipul „La multi ani!” sau „Casa de piatra!” ori tot felul de texte creative.

Tot la aceeasi cofetarie exista torturi cu poze, iar pentru a obtine un astfel de desert, utilizatorii trebuie sa trimita poza pe care si-o doresc sa apara pe el. Personajele din filme de animatie vor putea fi aduse la viata prin aceasta modalitate, iar cei mici vor fi cei mai incantati de aspect.

Ce decoratiuni vei putea gasi pe torturi personalizate?

Cand vine vorba de torturi de copii, nu exista o limita a imaginatiei. Ele pot avea tot felul de decoratiuni, de la animalute dragalase, la personaje emblematice din desene animate si chiar si din jocuri video.

Pasionatii de sport vor putea primi un tort in forma de minge de fotbal sau de baschet, iar cei care adora spatiul au numeroase optiuni cu planete facute din ciocolata.

In concluzie, cei care vor sa aiba parte de un tort care sa fie pe cat de interesant, pe atat de delicios, cofetariile cu gustari personalizate reprezinta cea mai buna alegere pe care o pot face.