Proprietarii de magazine, restaurante, cafenele sau chiar cofetarii au o responsabilitate uriasa pe umeri. Pe langa birocratia activitatii antreprenoriale care trebuie sa fie efectuata ireprosabil, acestia mai sunt responsabili si de buna functionare a propriei companii. O afacere nu inseamna doar hartii, taxe platite la timp si contabilitate. O afacere de succes inseamna si colaborarea cat mai eficienta cu clientii, imbunatatirea relatiei cu acestia si continua perfectionare in serviciile si produsele oferite, situatie in care un software retail poate fi de un real ajutor. Fiecare firma are nevoie de un sprijin tehnologic modern pentru a atinge nivelul mult asteptat de performanta.

Principalele operatiuni pe care softul retail le indeplineste

Un sistem de retail cum ar fi ERP Romania are un impact pozitiv asupra gestionarii eficiente a inventarului, facilitand efectuarea unor sarcini importante ca: modificarea meniului, programarea comenzilor, modificarea produselor etc. Efectuand astfel de operatiuni atent organizate, loialitatea clientilor creste semnificativ. De asemenea, pot fi elaborate diverse strategii atractive pentru clienti, cum ar fi elaborarea unor carduri de fidelitate, reduceri la diverse produse sau alimente, optiuni de cadou pentru comenzi de o anumita suma.

Software retail | ERP Romania | AttoSoft.ro

Software retail

Automatizarea platilor este o alta operatiune indeplinita cu succes de sistemul ERP, facilitand procesarea platilor intr-o maniera rapida, fiabila si sigura. De asemenea si comenzile sunt procesate rapid, mai ales in cazul magazinelor online, iar riscul de erori este redus semnificativ. Astfel, clientii se vor bucura de o experienta ireprosabila, de care vor fi multumiti, fiind determinati sa mai revina si cu alta ocazie. AttoSoft.ro este unul dintre liderii pietii de software-uri si programe de gestionare eficienta a afacerilor de orice tip, asigurand sisteme sigure, care ofera un randament ridicat intregii activitati desfasurate.

Cine detine o afacere in domeniul horeca si planuieste sa se extinda pe viitor, este incurajat de echipa Attosoft sa implementeze programe, sisteme si software-uri care sa faciliteze activitatea, dar si care sa o imbunatateasca pe zi ce trece. Pe langa faptul ca sistemele implementate sunt noi si la curent cu toate necesitatile unei companii din prezent, acestea faciliteaza si munca desfasurata de angajati, ridicandu-se semnificativ nivelul de productivitate.