Purtarea unor saboti medicali este esentiala in orice spital. La fel de importanta este si purtarea unor halate medicale antimicrobiene. Atat medicii, cat si asistentii intra in contact cu diverse bacterii, infectarea cu acestea putand fi evitata prin purtarea unor uniforme antimicrobiene.

MediFashion.ro pune la dispozitia cadrelor medicale echipamentul complet necesar in orice spital, de la saboti, uniforme, pana la masti si bonete chirurgicale. Toate sunt realizate din materiale foarte calitative si au preturi avantajoase.

Saboti medicali: beneficii

Stand in picioare ore lungi poate fi daunator picioarelor si spatelui, mai ales atunci cand pantofii nu ofera un sprijin eficient. Acesta este unul dintre motivele pentru care este important sa se poarte saboti medicali. Sunt special conceputi pentru medici si asistenti care participa la operatii si stau ore intregi in picioare.

Exista modalitati prin care se pot reduce durerile de spate si picioare, cum ar fi exercitiile regulate, insa una dintre cele mai bune modalitati de a sustine postura intr-o forma corecta este purtarea sabotilor chirurgicali.

Sabotii medicali protejeaza de asemenea atat medicii cat si asistentii de toate posibilele scurgeri ale unor substante toxice din salile de operatie. De asemenea, au talpa antiderapanta, ceea ce inseamna ca nu exista riscul alunecarii. In timpul operatiei, medicul este atent la pacient si nu la faptul ca ar putea exista pe podea un pericol de alunecare.

Pantofii conceputi pentru a fi purtati in operatii sunt de obicei confectionati din piele sau cauciuc, ceea ce inseamna ca sunt foarte usor de curatat. In timpul unor interventii exista riscul stropirii pe picioare cu diverse lichide, iar curatarea rapida a sabotilor este esentiala.

Saboti medicali | Halate medicale | MediFashion.ro

saboti-medicali

Se recomanda achizitionarea unor saboti care sa permita piciorului sa respire, dar orificiile trebuie pozitionate strategic, astfel incat sa nu permita intrarea diferitelor lichide care pot afecta suprafata pielii. Cel mai bine este ca orificiile sa fie amplasate in partile laterale ale sabotilor.

Sabotii medicali de la MediFashion sunt confectionati din materiale de calitate superioara in comparatie cu pantofii de zi cu zi, deoarece trebuie sa prezinte o durabilitate mai mare. Acest tip de incaltaminte este special conceput pentru a fi utilizat in medii de lucru extrem de solicitante, cum ar fi spitalele sau clinicile medicale.