De ce sunt atat de populare scaunele de gaming? Care este diferenta intre acestea si un produs obisnuit? Reusesc oare ele sa faca o diferenta majora in sesiunile de gaming?

Cu siguranta, scaunele folosite de jucatori sunt special concepute pentru a sustine o postura adecvata a corpului o perioada indelungata de timp, motiv pentru care sunt atat de apreciate in randul gamerilor cu experienta. Cei aflati la inceput de drum, trebuie sa analizeze cu atentie piata astfel incat sa ia cea mai buna decizia.

Principalele caracteristici ale unui scaun de gaming

Oamenii sunt tot mai sedentari pentru ca o mare parte dintre activitatile desfasurate s-au mutat online. Un angajat petrece in jur de 8-10 ore in fata unui ecran, iar acest lucru are efecte negative asupra spatelui.

Efortul depus pentru a sustine bratele, trunchiul si capul este extrem de obositor si poate pune presiune pe coloanal vertebrala care ajunge in timp sa se curbeze. Diferentele dintre scaunele obisnuite si cele pentru joc sunt majore si se refera la:

  • materialele folosite – majoritatea producatorilor folosesc pielea ecologica perforata pentru ca este mult mai rezistenta la frecare. In plus, este si extrem de placuta la atingere ceea ce asigura un mediu uscat si igienic, impiedicand transpiratia și permitand o buna ventilatie, chiar si in timpul sesiunilor lungi de joc;

Scaune de gaming Genator | Scaun de gaming | Genator.ro

scaun de gaming

  • design ergonomic – scaunele gaming Genator sunt prevazute cu perne lombare si cervicale reglabile si detasabile, precum si cu un spatar ce urmareste curbura naturala a coloanei. Scaunele se pot regla in functie de nevoile fiecarui jucator pentru o experienta maxima;

  • optiuni de ajustare – scaunele destinate gamerilor au functii ce permit o tranzitie confortabila intre perioada de munca si cea de relaxare.

Un aspect important al acestor scaune este acela ca ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si pozitiona ochii la nivelul ecranului, iar in felul acesta, corpul este mult mai relaxat.

Jucatorii reusesc sa se concetreze mult mai bine la joc, fara sa fie deranjati de lucrurile din jur. Cele mai bune si profi scaune pot fi comandate direct de pe Genator.ro. Echipa din spatele magazinului reuseste sa vina cu idei inovatoare construind astfel unele dintre cele mai moderne produse.