Proteza dentara este una dintre cele mai frecventate optiuni de tratament cu ajutorul careia pacientii pot inlocui lipsa dintilor, astfel incat sa se bucure in continuare de functionalitatea si estetica structurii dentare.

Proteza, care poate sa fie considerata ca fiind o serie de dinti artificiali, este special conceputa pentru nevoile fiecarui pacient in parte, astfel incat sa se aduca imbunatatiri semnificative in ceea ce priveste procesul de masticatie.

Pacientii care vor sa-si aplice proteze dentare in sector 2 isi pot indrepta atentia catre clinica Elveto Dent, din Bucuresti, care ofera o multime de servicii stomatologice.

3 tipuri de proteze dentare care pot fi luate in considerare

  • Proteze partiale

Protezele partiale sunt adecvate pentru pacientii care inca mai au dinti sanatosi sau care pot fi salvati, contribuind semnificativ la asigurarea echilibrului in masticatie. O astfel de lucrare se realizeaza in functie de dintii naturali, astfel incat rezultatul sa fie cat mai personalizat.

Cabinet stomatologic din Iancului | Proteza dentara in sector 2 | Elveto-Dent.ro

cabinet stomatologic din Iancului

Cabinetul stomatologic din Iancului, Elveto Dent, este una dintre variantele catre care pacientii isi pot indrepta atentia cu incredere, datorita faptului ca ofera servicii multiple, de calitate.

  • Lucrari protetice totale

Protezele totale sunt luate in considerare in situatia in care pacientii isi pierd dintii naturali in intregime. Acestea ii inlocuiesc perfect si nu au nevoie de o intretinere speciala. Cu toate acestea, trebuie sa se tina cont de indicatiile oferite de medicul dentist.

  • Proteze fixe

Protezele fixe ofera tuturor pacientilor posibilitatea de a se bucura de un zambet stralucitor, plin de incredere. Acestea intra in categoria tratamentelor revolutionare, folosite pentru inlocuirea lipsei dintilor naturali.

De asemenea, ofera imbunatatiri si in ceea ce priveste latura estetica. Potrivit specialistilor, lucrarile protetice fixe sunt considerate superioare celor mobile, oferind pacientului stabilitatea dentara de care are nevoie. Cei care vor sa beneficieze de astfel de servicii pot lua in considerare Elveto-Dent.ro, o clinica din Bucuresti care ofera servicii calitative la preturi avantajoase.

In concluzie, protezele dentare au capatat rapid un nivel ridicat de popularitate datorita faptului ca au capacitatea de a reda frumusetea dentara, dar si de a restabili echilibrul in cadrul cavitatii bucale.