Daca ati decis sa achizitionati un computer si aveti in vedere optiunea de calculatoare second hand, exista o serie de lucruri pe care ar trebui sa le luati in considerare inainte de a cumpara dispozitivul!

Indiferent ca sunteti un client care cumpara un calculator pentru prima data si doar pentru utilizare de rutina, care nu are nevoie de cea mai recenta, rapida si inovativa inventie sau sunteti un utilizator super-experimentat care stie exact ce cauta, trebuie sa stiti ca exista pericole in ceea ce priveste achizitia unui produs, dar exista si masuri de protectie.

Atunci cand achizitionati un calculator la mana a doua, ar fi bine sa acordati atentie modului in care acesta a fost intretinut de proprietarul anterior, daca dispozitivul a fost protejat de virusi, curatat de praf si actualizat atunci cand sistemul a cerut actualizare. Cand cumparati de la o persoana cunoscuta, este foarte usor sa aflati detaliile care va intereseaza, insa cand decideti sa cumparati de la un magazin de profil, s-ar putea sa nu primiti toate informatiile pentru ca angajatii magazinului nici nu le detin.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti cu un calculator second hand este sa stergeti hard disk-ul. De multe ori acest lucru este facut de catre specialistii magazinului din care cumparati. Angajatii magazinului online IT-SH fac acest lucru cu toate computerele din stoc, astfel ca clientii nu vor mai trebui sa repete operatiunea, decat daca isi doresc neaparat acest lucru.

Un alt mod de a va asigura ca dispozitivul revine la setarile din fabrica este sa dezinstalati si apoi sa reinstalati sistemul de operare. Multe dintre calculatoare si laptopuri vin cu un CD ce trebuie instalat, insa daca doriti o versiune actualizata a sistemului de operare, o puteti cumpara sau descarca gratuit online.

Calculator second hand ieftin cu garantie | reduceri la  calculatoare second hand pe www.it-sh.ro

calculatoare second hand

Este o idee buna sa instalati si un antivirus, unul suplimentar pe langa cel prestabilit de sistemul de operare. Exista mai multe optiuni gratuite din care puteti alege ce vi se pare potrivit sau puteti alege un antivirus platit pentru a va asigura ca informatiile si fisierele dumneavoastra sunt in siguranta.

In toate aceste demersuri, echipa IT-SH va poate fi alaturi! Doar accesati It-sh.ro, alegeti din multitudinea de laptopuri, calculatoare si monitoare sh si apoi solicitati serviciile suplimentare de care aveti nevoie. Veti primi un dispozitiv ieftin, functional si gata pregatit pentru a face fata solicitarilor dumneavoastra!