Miturile sunt peste tot, chiar si in ceea ce priveste curatarea saltelelor! Saltelele sunt, in esenta, unul dintre cele mai confortabile zone din casa, menite sa aduca un plus de confort trupului si mintii oamenilor. Din acest motiv, ele au nevoie de multa ingrijire si o curatare adecvata, spre deosebire de asternuturile obisnuite, cum ar fi foile de perna sau plapuma.

Curatarea saltelelor este destul de importanta si trebuie facuta profesional.

Exista o multime de moduri in care puteti face acest lucru, insa cel mai indicat este sa angajati o firma care ofera servicii de curatare saltele la domiciliu! Cu toate acestea, exista cateva mituri despre saltele si paturi pe care oamenii inca le mai cred. Iata cateva dintre ele!

Saltelele moderne nu au nevoie de curatare deoarece sunt dust free, ar fi primul mit ce merita atentie. Chiar daca aproape toate saltelele moderne vin cu un strat de protectie care poate fi detasata si spalata, aceasta tot necesita curatare periodica. Aceasta garantie este limitata doar pentru o anumita perioada de timp. Astfel, saltelele vor trebui curatate in mod corespunzator pentru a scapa de praf si pentru a le face sa arate din nou curate!

Nu este nevoie de curatare daca utilizati o husa pentru saltea! Oameni cred ca nu mai trebuie sa apeleze la curatarea profesionala deoarece acopera saltelele cu huse pe care le schimba frecvent. Ei bine, este gresit! Cu siguranta, aceste invelitori sunt eficiente in ceea ce priveste petele, insa praful si pielea moarta tot reusesc sa patrunda in interiorul saltelei.

Cele mai bune servicii de curatare saltele la domiciliu, curatare fotolii la domiciliu si altele | curatampeloc.ro

curatare fotolii la domiciliu

Inselatoare este si ideea ca salteaua nu trebuie curatata daca pare curata. Praful se acumuleaza si in interiorul saltelei, nu doar la exterior, iar in timp devine periculos. Aceste particule de praf si alti contaminanti prezinta un risc pentru sanatate si, prin urmare trebuie scapat cat mai repede de actiunea sa. Curatarea periodica aduce numai beneficii!

Curatam Pe Loc nu ofera doar servicii de igienizare a saltelelor, ci si curatare fotolii la domiciliu. Verificati toate informatiile de care aveti nevoie accesand Curatampeloc.ro sau apeland la numerele de telefon afisate pe site!