Achizitionarea unei  multifunctionale SH se va dovedi pentru multi utilizatori o investitie de lunga durata, utila atat la nivel personal, cat si profesional. Practic, multifunctionala este un produs care inlocuieste mai multe dispozitive la un loc, indeplinind functii de scanner, imprimanta, fax si xerox. Intretinerea multifunctionalei este foarte importanta pentru utilizarea pe o perioada indelungata, iar alegerea cartuselor compatibile este un lucru de care clientii trebuie sa tina cont.

Ce trebuie sa faci in situatia respingerii cartuselor potrivite unei multifunctionale SH cumparate?

Atunci cand utilizatorii unei imprimante second hand sesizeaza ca au dat foarte multi bani pe cartusele compatibile, iar acestea nu sunt acceptate de catre dispozitiv, intra in panica. In acest caz, profesionistii It-Sh.roIt-Sh.ro sfatuiesc utilizatorii sa ramana calmi si sa urmeze cateva instructiuni simple pentru a obtine rezultatele dorite.

Atunci cand imprimanta nu recunoaste cartusele compatibile, utilizatorii trebuie sa scoata noile cartuse din interior, sa opreasca dispozitivul si sa o deconecteze de la reteaua de curent, sa astepte cateva minute pana la reconfigurarea completa a imprimantei, sa conecteze imprimanta inapoi la curent si sa introduca din nou cartusele in interiorul acesteia.

Multifunctionale SH | Imprimante second hand | It-Sh.ro

multifunctionale SH

O alta varianta pe care o pot folosi utilizatorii unei imprimante second hand care nu recunoaste cartusele este sa se asigure ca au instalat corect cartusele. Astfel, nu trebuie sa ignore mesajele care sunt vizibil oferite de catre dispozitiv si care sugereaza ca nu exista niciun cartus instalat, ca tonerul este consumat sau gol sau avertizarile care presupun faptul ca respectivele cartuse nu sunt originale.

Acestea sunt cazuri izolate, pentru ca de regula imprimantele si multifunctionalele second hand accepta cartusele compatibile, in conditiile in care utilizatorii le instaleaza in mod corect si le intretin in mod corespunzator, urmand specificatiile producatorilor.