Alegand torturi personalizate de la cofetaria online eTorturi, importanta unui eveniment din viata poate fi marcata intr-o maniera originala, care va impresiona pe toata lumea. Un tort poate fi personalizat in intregime, incepand de la compozitie si pana la dimensiune si felul in care este decorat.

In ceea ce priveste compozitia, optiunile sunt nenumarate, iar cel mai mare succes il au torturile cu ingrediente precum vanilie, mousse de ciocolata belgiana, fructe de padure, caramel sau crema de fructe.

Dimensiunea tortului depinde foarte mult de numarul invitatilor. Orientativ, un tort de 5 kg este suficient pentru 35 de invitati, iar unul de 8 kg poate fi taiat in 56 de felii. In general, pentru fiecare invitat se adauga 140-150 de grame in plus la greutatea tortului.

Decorul tortului depinde de ocazia sarbatorita, dar si de imaginatia persoanei care il comanda. Pentru ca lipsa de inspiratie poate da batai de cap, cei care au nevoie de idei se pot inspira de pe site-ul eTorturi.ro, unde vor gasi sute de torturi decorate in cele mai inventive moduri.

Ocazii care merita marcate cu torturi personalizate

Desi torturile personalizate pot fi alese cu absolut orice ocazie, exista anumite situatii in care ar fi pacat sa se aleaga un tort standard, fara detalii speciale. Cele mai importante dintre acestea sunt absolvirea si ziua de nastere a copilului. Acestea sunt doar doua exemple, insa pe eTorturi se pot comanda online torturi personalizate pentru orice eveniment, de la aniversarea persoanei iubite, pana la Craciun, botez, nunta sau Ziua Indragostitilor.

Torturi personalizate | eTorturi.ro

torturi personalizate

Momentul absolvirii facultatii poate fi sarbatorit cu un tort care sa duca cu gandul la viitoarea cariera a proaspatului absolvent. Posibilitatile sunt nenumarate: tort in forma de laptop, de vioara sau decorat cu instrumente si note muzicale, tort in forma de carte, tort cu figurine si elemente decorative precum boneta de doctor, stetoscop, instrumente electrice sau orice are legatura cu persoana care isi sarbatoreste reusita.

Ziua de nastere a copilului este un moment special, care marcheaza evolutia micutului din familie si merita sa fie sarbatorita ca atare. Copilul va fi incantat peste masura de un dulce personalizat cu figurine si elemente tematice din jocul lui preferat, cu personaje din desene animate, un tort in forma de minge, unicorn sau orice alte detalii care l-ar face fericit.