Nu putini sunt conducatorii auto care aleg sa conduca masini de inchiriat din Otopeni pentru a ajunge in Delta Dunarii, lasand masina proprietate personala acasa. Delta Dunarii este o oaza de relaxare, o adevarata destinatie de vis pentru pescari si pentru pasionatii de natura, dar nu este atat de usor accesibila cu autoturismul.

Sunt portiuni din Delta care nu pot fi strabatute decat cu barca sau cu mijloacele de transport asigurate de localnici, dar sunt si portiuni unde se poate ajunge cu o masina din flota Inchirieri-Masini.ro.

Delta Dunarii poate fi explorata partial cu masini de inchiriat din Otopeni, coborand de-a lungul bratului Sf. Gheorghe

Punctul de plecare si poarta principala de intrare in Delta este orasul Tulcea, din care turistii au mai multe optiuni pentru a incepe explorarea Deltei. Una din aceste optiuni este cu masina, coborand de-a lungul bratului Sf. Gheorghe.

Aceasta este singura varianta de trecere cu masina in Delta, celelalte presupunand cel putin o trecere cu bacul. Singurul drum pe care se poate ajunge cu o masina inchiriata in sistem rent a car din Bucuresti in inima Deltei este drumul DJ222C, care incepe din Tulcea si continua pana in Dunavatul de Jos.

Excursionistii trebuie sa treaca prin localitatea Malcoci, unde vor putea vizita Biserica Germana, sa treaca prin localitatea Nufaru si sa continue drumul judetean 222C pana in localitatea Victoria. Aici au numeroase oportunitati de cazare, cat si multiple solutii de explorare a Deltei.

Rent a car din Bucuresti | Masini de inchiriat din Otopeni | Inchirieri-Masini.ro

rent a car din Bucuresti

Drumul excursionistilor cu masina inchiriata nu se opreste aici, ci poate continua in localitatea Bestepe si apoi in comuna Mahmudia, cea mai importanta poarta de intrare in Delta, cu un potential fantastic pentru cei care vor sa exploreze aceasta portiune a Romaniei renumita si peste hotare.

Dupa comuna Mahmudia, cu masina de inchiriat excursionistii se pot indrepta catre Murighiol, de unde pot inchiria barci, unde se pot caza la resorturi de lux, pot participa la excursii frumoase si unde exista o rampa de lansare a barcilor la apa si o parcare pazita pe malul Dunarii.