Chiar daca oamenii fac tot posibilul pentru a tine in viata dispozitivele pe care le cumpara pentru o perioada cat mai lunga de timp, performanta lor o sa se inrautateasca la un moment dat. Cand acest lucru se intampla, ele trebuie schimbate cu niste versiuni mai noi, care au fost perfectionate, asa ca o sa reziste pentru mai multa vreme.

Acest lucru se aplica si in cazul unui dispozitiv precum fotoliul rulant. Daca dispozitivul este folosit zilnic, vor incepe sa se vada semne care sa ateste acest lucru.

Cei care folosesc scaunul mai rar, pentru ca nu mai au la fel de multa nevoie de el, vor observa ca dispozitivul rezista mai mult ca cel al unei persoane care il utilizeaza in fiecare zi pentru a se deplasa.

Ce te poate determina sa iti schimbi fotoliul rulant?

Bineinteles, faptul ca fotoliul isi pierde din calitate pe masura ce este folosit nu este singurul motiv care poate determina o persoana sa-l schimbe.

Lipsa activitatii fizice poate duce la o crestere in greutate, iar in unele situatii, pacientii vor avea nevoie de un scaun care sa aiba o capacitate mai mare de greutate.

Fotoliu rulant | Cadru de mers | MagazinuloOrtopedic.ro

fotoliu rulant

Utilizatorii care viziteaza pagina magazinului online care vinde astfel de dispozitive, MagazinuloOrtopedic.ro, vor observa rapid ca fiecare model de fotoliu rulant este instotit de un set de specificatii care o sa-l ajute pe client sa-si dea seama daca modelul respectiv este ceea ce cauta. Scaunele pentru supraponderali pot ajunge si la o capacitate maxima de 125 de kilograme.

Exista si alte dispozitive de mers care trebuie schimbate dupa un timp?

Daca pacientii observa ca dispozitivul pe care erau obisnuiti sa il foloseasca nu-i ajuta la fel de mult cat ii ajuta in trecut, s-ar putea sa fie nevoie de o schimbare.

Unii oameni isi pot pune sanatatea in pericol daca folosesc dipozitive precum cadrul de mers in mod incorect, indiferent de cat de stabile sunt ele, asa ca si ei vor nevoiti sa faca o schimbare.

In concluzie, pentru a nu pune sanatatea unei persoane in pericol, dispozitivele de mers vor trebui sa fie inlocuite cu alte modele dupa o perioada de timp.