Una din cele mai bune investitii pe care femeile o pot face in frumusetea lor, in aspectul fizic este aplicarea de gene 3D in Bucuresti. Aceste gene mai sunt denumite si gene Hollywood si sunt mult mai de efect decat genele fir cu fir, 2D si depasesc performantele celui mai scump rimel. Extensiile 3D, sustin specialistii FreeStyleBeauty.ro sunt potrivite pentru persoanele care isi doresc volum triplu al genelor. Intretinerea lor se face o data la o luna sau la o luna si jumatate, iar durata procedurii este de doua sau trei ore.

Gene 3D in Bucuresti – ce ar trebui sa stie clientele inainte de a opta pentru acest serviciu?

Nu toate femeile au suficient de mult timp pentru a petrece in fata oglinzii dimineata sau inainte de a ajunge la o intalnire romantica sau la o intrunire de afaceri, incercand sa obtina un aspect impresionant al genelor si un machiaj delicat al ochilor. Nu toate femeile stiu cum sa isi aplice rimelul astfel incat sa nu dea senzatia de gene prea incarcate sau de machiaj incorect realizat. De asemenea, genele 3D nu numai ca le aduc femeilor satisfactia de a nu mai trebui sa isi aplice rimel, ci si aceea de a avea o privire seducatoare si parunzatoare.

Pentru realizarea unui machiaj personal in Bucuresti, specialistii salonului Free Style Beauty vor avea rezultate mult mai bune daca genele sunt deja aplicate. Extensiile de gene ajuta femeile sa economiseasca timp pentru a se aranja inainte de a pleca la serviciu, la cumparaturi, sau pur si simplu la o plimbare in parc. Aceste extensii confera un look feminin chiar si dimineata la trezire, cand, fara aplicarea unui machiaj femeile isi pot impresiona partenerii de cuplu cu frumusetea lor.

Machiaj personal in Bucuresti | Gene 3D in Bucuresti | FreeStyleBeauty.ro

gene 3D in Bucuresti

Gratie acestor gene pot trece saptamani in sir in care femeile nici nu se mai ating de produsele de make-up, cu exceptia unor ocazii speciale cand este nevoie de aplicarea unui fard. Procedura aplicarii genelor 3D nu este dureroasa, este doar meticuloasa, iar clientele trebuie sa aiba rabdare pe scaunul salonului de ingrijire. Pretul acestor extensii nu este exagerat, avand in vedere ca femeile nu trebuie sa mai dea banii pe rimelurile scumpe sau pe genele false pe care incearca sa le aplice la domiciliu.

Nu in ultimul rand, genele false 3D se ingrijesc simplu, cu putin mai multa grija din partea purtatoarelor, si anume evitarea spalarii genelor cu apa calda din abundenta, evitarea contactului acestora cu ulei si produse pe baza de ulei si evitarea aburilor si saunei.